ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Δεν τα κατάφερε ο Ελμπάζ, εκτός αποστολής του Απόλλωνα

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Κουρμπέλης, Ελμπάζ EUROKINISSI SPORTS

Με μια σημαντική απουσία θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό ο Απόλλων Σμύρνης καθώς δεν θα αγωνιστεί ο Ελμπάζ που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Εκτός και ο τραυματίας Κούρος.

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τη Κυριακή τον Λεβαδειακό και με νίκη θα κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την παραμονή του εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι η Κέρκυρα δεν κέρδισε στην Ξάνθη.

Στην προσπάθεια της αυτή η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ελμπάζ ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Αντίθετα και σε σχέση με την αποστολή της προηγούμενης εβδομάδας ο έμπειρος τεχνικός υπολογίζει τους Καστιγέχος και Σιατραβάνη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (Κυριακή, 11/2/2018, 15:00) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Πρόκειται για τους Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοέ, Κύργια, Στάθη, Ντεβέσα, Ναδάλες, Κονέ, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Μενδρινό, Ανιέτε, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Μπαρτολίνι, Χουάρεζ, Αλίβοντιτς, Τσουκαλά, Ζησόπουλο".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ