ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Στάθη, Κοντοέ και Λούκιτς στο ΟΑΚΑ

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Στάθης EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης θα παραταχθεί με τρεις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Τρεις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών αντιμετωπίζει ο Γιάννης Ματζουράκης στον Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του τον τραυματία Στάθη, τον τιμωρημένο Λούκιτς ενώ εκτός μάχης τέθηκε και ο Κοντές.

Η ομάδα του Ματζουράκη ψάχνει πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και θα επιδιώξει να πάρει το καλύτερο δυνατόν από το ματς του ΟΑΚΑ.

Η αποστολή της ομάδας της Ριζούπολης αποτελείται από τους: Χουάντερσον, Βάσιτς, Κύργιας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Ναδάλες, Οριουέλα, Γκίνο, Πέδρο, Κονέ, Μπεντινέλι, Τριάδης, Ντ' Ουρσο, Ελ Χέλβε, Σικαμπάλα, Ακόστα, Ντρεφετερίκο, Ρώσσης και Βάρκας.

ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Εν τω μεταξύ ο Απόλλων Σμύρνης θα έχει κόσμο στο πλευρό του στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με τους φίλους της ομάδας της Ριζούπολης να τοποθετούνται στη Θύρα 22.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που μεμονωμένα θέλουν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο, 24/11/2018, 16:00) ότι η γηπεδούχος ΠΑΕ παραχωρεί τη Θύρα 22 του γηπέδου. Η είσοδος θα γίνεται από τον προέλεγχο 20 με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, την Πέμπτη 22/11/2018 και την Παρασκευή 23/11/2018, από τις 10:00 έως τις 16:00".

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ