ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Τρία φιλικά για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του

SUPERLEAGUE / ΜΠΑΡΑΖ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΜΠΑΡΑΖ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή τριών φιλικών αγώνων στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την παρουσία του στη Super League Interwetten από την 4η αγωνιστική και μετά.

Την ίδια ώρα που οι δώδεκα από τις δεκατέσσερις ομάδες της Super League Interwetten έχουν μπει στη μάχη του πρωταθλήματος ο Απόλλων Σμύρνης και ο ΠΑΣ Γιάννινα εξακολουθούν να προετοιμάζονται ώστε να μπουν και αυτή στη μάχη. Βέβαια η ομάδα της Ριζούπολης είναι η τελευταία που θα μετέχει στο φετινό πρωτάθλημα καθώς είναι και η τελευταία που έμαθε πως θα πάρει μέρος στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Για αυτό και ο Απόλλων Σμύρνης την ώρα που όλες οι ομάδες δίνουν επίσημα ματς ανακοίνωσε τρία φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ώστε ο Γιώργος Παράσχος να μπορέσει να δέσει την ομάδα και να την παρουσιάσει πανέτοιμη για τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Η ομάδα της Ριζούπολης θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τους Ολυμπιακό Βόλου, Ιωνικό και Αστέρα σε είκοσι μέρες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Τρεις φιλικούς αγώνες θα δώσει ο Απόλλων Σμύρνης. Το Σάββατο (19/9/2020), στις 17:45, αντίπαλος της ομάδας μας θα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας». Ακολουθεί ο φιλικός αγώνας με τον Ιωνικό, το Σάββατο, 26/9/2020, στις 17:30, επίσης στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας». Το Σάββατο, 10/10/2020, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης. Η έδρα και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ