ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Τέλος ο Κονέ

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμανουέλ Κονέ αποτελεί παρελθόν για τον Απόλλωνα Σμύρνης ύστερα από 3,5 χρόνια συνεργασίας. Ο 32χρονος χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού είναι πλέον ελεύθερος από την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Η θητεία του Εμανουέλ Κονέ στον Απόλλωνα Σμύρνης ολοκληρώθηκε. Ο 32χρονος μέσος έλυσε το συμβόλαιό του με την Ελαφρά Ταξιαρχία, στην οποία αγωνιζόταν από το 2015. Πέρασε δηλαδή 3,5 χρόνια στην ομάδα της Ριζούπολης, στην οποία ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του, έχοντας πραγματοποιήσει "γεμάτες" σεζόν.

Ο Κονέ, βέβαια, ενώ περίμενε ότι θα υπέγραφε σε ομάδα Β' Γαλλίας, για να είναι στο πλευρό της οικογένειάς του, καθυστέρησε να λύσει το συμβόλαιο με τον Απόλλωνα και ο σύλλογος που τον είχε προσεγγίσει, κινήθηκε για άλλον ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα να χάσει την προοπτική της Ligue 2.

Φεύγοντας από τον Απόλλωνα ο Αφρικανός μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ο οποίος ήταν διαρκώς στο πλευρό του και έκανε αποδεκτό το αίτημά του να λύσει το συμβόλαιο. Φέτος κατέγραψε 16 συμμετοχές με τους «κυανόλευκους» σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ