ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Σμύρνης: Στην πόρτα της εξόδου ο Τζάστιν Άιλερς

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τζάστις Άιλερς απέχει αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις του Απόλλωνα Σμύρνης τις τελευταίες μέρες και όλα δείχνουν πως η συνεργασία των δυο πλευρών δεν θα προχωρήσει.

Μετά τον Βαγγέλη Μάντζιο παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης αναμένεται να αποτελέσει και ο Τζάστιν Άιλερς. Ο 30χρονος Γερμανός επιθετικός που έχει αγωνιστεί μόνο σε ένα ματς με τους "κυανόλευκους", κόντρα στην ΑΕΛ, τις τελευταίες μέρες παρά το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του απέχει από τις προπονήσεις δηλώνοντας τραυματίας και στην ομάδα της Ριζούπολης δεν είναι διατεθειμένοι να του τη χαρίσουν.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξει συνάντηση με την πλευρά του Άιλερς για να βρεθεί η χρυσή τομή για τη λύση του συμβολαίου του. Η επίσημη ενημέρωση του Απόλλωνα αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει για την αδικαιολόγητη απουσία του ποδοσφαιριστή, Τζάστιν Άιλερς από τις προπονήσεις της ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής δηλώνει μονίμως τραυματίας, ακολουθεί τους τελευταίους μήνες ατομικό πρόγραμμα αλλά πλέον με δική του απόφαση δεν μετέχει στις προπονήσεις της ομάδας μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ