ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Σμύρνης: "Προτείνουμε την άμεση αντικατάστασή σας κ. Περέιρα"

ΕΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΟΡΝ ΒΑΣΑΛΟ (Eurokinissi Sports)
Μέλο Περέιρα EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση μετά τον αγώνα με τον Άρη και εξαπέλυσε "επίθεση" στον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα, προτείνοντας στην ΕΠΟ την άμεση αντικατάστασή του.

Παράπονα για τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Κοτσάνη έχει ο Απόλλων Σμύρνης, οι παίκτες και στελέχη του οποίου την "έπεσαν" στον Δραμινό ρέφερι μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη, στον οποίο γνώρισαν την εντός έδρας ήττα με 1-2.

Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" εξέδωσε ανακοίνωση και επιτέθηκε στον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα, προτείνοντας στην ΕΠΟ την άμεση αντικατάστασή του. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα,

Ελπίζουμε να παρακολουθήσατε τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Άρη. Προφανώς θα καμαρώσατε τον διαιτητή που σφύριζε στο συγκεκριμένο ματς. Αυτόν που δεν είδε το πέναλτι που είδαμε όλοι εμείς. Το έργο το είχαμε ξαναδεί και προφανώς θα το ξαναδούμε. Όμως, δεν είμαστε διατεθειμένοι να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια. Άλλωστε τι χρειάζεται για να τα καταφέρουμε; Να μας παίξει κάποια μέρα ένας διαιτητής που θα βλέπει τα πέναλτι που είναι, δεν θα κόβει με ανύπαρκτα οφσάιντ τους παίκτες μας και δεν θα σφυρίζει ανάποδα τα φάουλ. Θα δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους. Κόντρα στους αντιπάλους μας που μας παίζουν με τρεις επιπλέον παίκτες, κόντρα στους πάντες.

Πριν από μια εβδομάδα σας ζητήσαμε να στείλετε και σε εμάς ξένους διαιτητές και να πάψετε να βλέπετε τους αγώνες ομάδων όπως ο Απόλλωνας Σμύρνης ως εκκολαπτήριο Ελλήνων διαιτητών. Κατανοούμε ότι στέλνετε τους ξένους διαιτητές στα ματς από τα οποία κινδυνεύει η θέση σας. Άλλωστε γι' αυτήν και μόνο δείχνετε να ενδιαφέρεστε. Πιθανολογούμε ότι την ΕΠΟ απασχολεί περισσότερο από την καρέκλα σας το ελληνικό ποδόσφαιρο και γι' αυτό της προτείνουμε την άμεση αντικατάστασή σας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απόλλων - Άρης 1-2: Επιστροφή στις νίκες με Γκαρσία - Γκάμα
Απόλλων Σμύρνης - Άρης: Τα τρία γκολ στο ματς της Ριζούπολης
Απόλλων - Άρης: Την "έπεσαν" στον διαιτητή Κοτσάνη οι γηπεδούχοι (VIDEO)
Ματζουράκης στον ρεπόρτερ της ΕΡΤ: "Είσαι μάντης;"
Η βαθμολογία στο 1/3 της Super League
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ