ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Πήρε Ζερβόπουλο από Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού, Χρήστου Ζερβόπουλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκός.

Πέμπτη προσθήκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης κατά την τρέχουσα (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο. Ο ουραγός της Super League μετά τους Χερμάν Ριβέρο, Χρήστο Αγρόδημο, Ηρακλή Γαρουφαλιά και Θωμά Ναζλίδη, ανακοίνωσε και την απόκτηση του Χρήστου Ζερβόπουλου.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό (ήταν αρχηγός της Κ19) και υπέγραψε με την "Ελαφρά Ταξιαρχία". Η ανακοίνωση του Απόλλωνα: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Ζερβόπουλου. Γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1999, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και προέρχεται από τον Παναθηναϊκό".

ΤΕΛΟΣ Ο ΛΟΥΚΙΤΣ

Παρελθόν αποτελεί από τον Απόλλωνα ο Αντέι Λούκιτς. Ουσιαστικά τερματίστηκε ο δανεισμός του Κροάτης αμυντικού από την Μπράγκα κι επιστρέφει στους "μινιότος". Η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ολοκλήρωση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή Αντρέι Λούκιτς από τη Μπράγκα. Ευχαριστούμε την ομάδα για τη συνεργασία και τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του. Του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ