ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Πήρε τον Οικονομόπουλο από τον Παναθηναϊκό

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Ο Απόλλων Σμύρνης ενέταξε στο δυναμικό του και τον 21χρονο ταλαντούχο αμυντικό, Αντώνη Οικονομόπουλο, που είχε λύσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Το παράθυρο μεταγραφών για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών ολοκληρώνεται την Πέμπτη (14/2) και ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε μια ακόμη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Ριζούπολης έκανε γνωστή τη συμφωνία της με τον 21χρονο ταλαντούχο αμυντικό, Αντώνη Οικονομόπουλο, ο οποίος στις 31 Ιανουαρίου έλυσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντώνη Οικονομόπουλου. Γεννημένος στις 9 Μαΐου 1998, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό".

Ο Οικονομόπουλος είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει τόσο ως δεξιός μπακ όσο και ως στόπερ με την ίδια επιτυχία. Θέσεις στις οποίες είχε αγωνιστεί στη θητεία του στο τριφύλλι αλλά και πέρυσι το καλοκαίρι που μετείχε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη έχοντας μάλιστα αρκετά καλή παρουσία στα φιλικά που είχε χρησιμοποιηθεί.

Ο διεθνής με την Εθνική Νέων αμυντικός όμως δεν έμεινε στον Παναθηναϊκό αφού κρίθηκε σκόπιμο να παραχωρηθεί ως δανεικός στην Σπάρτη στο πρώτο μισό της σεζόν για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν ούτε όπως θα ήθελε ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ούτε ο Νίκος Νταμπίζας λόγω των διοικητικών ανακατατάξεων στην Σπάρτη και έτσι ο Οικονομόπουλος επέστρεψε στους πράσινους όταν αποχώρησε ο Κριστόφ Βαζέχα και η ομάδα της Σπάρτης έδειξε να μην υπολογίζει στους τρεις παίκτες του τριφυλλιού.

Ο Οικονομόπουλος έλυσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό στις 31 Ιανουαρίου και είχε δυο εβδομάδες στη διάθεση του ώστε να βρει ομάδα. Ο 21χρονος είχε προτάσεις από αρκετές ομάδες της Football League και κάποιες συζητήσεις με ομάδες της Super League που δεν προχώρησαν και επέλεξε να συνεχίσει τη θητεία του υπογράφοντας για 3,5 χρόνια στην ομάδα της Ριζούπολης.

Εδώ και μια εβδομάδα περίπου ο νεαρός αμυντικός προπονείται με τη νέα του ομάδα, υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Τεννέ, ενώ το περασμένο Σάββατο είχε βρεθεί και στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης όπου είδε από την εξέδρα τη νίκη του Απόλλωνα επί του Πανιωνίου.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής είναι ο δεύτερος στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που έκανε τη διαδρομή Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης καθώς είχε προηγηθεί η μετακίνηση του Χρήστου Ζερβόπουλου στους "κυανόλευκους".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ