ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: "Οι Galacticos της Football League"

Απόλλων Σμύρνης: "Οι Galacticos της Football League"
Απόλλων Σμύρνης NIKOS MITSOURAS

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προχώρησε στην επίσημη ομαδική φωτογράφιση και χαρακτήρισε "Galacticos" τους ποδοσφαιριστές της. (PHOTOS).

Στην επίσημη ομαδική φωτογράφισή της προχώρησε η ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης. Όπως τους χαρακτήρισε η ΠΑΕ, «οι Galactikos» της Football League φωτογραφήθηκαν στο ιστορικό κτίριο ΝΕΟΝ, στην Ομόνοια, που αποτελεί πλέον πολυχώρο γεύσεων και πολιτισμού της χορηγού εταιρείας των «κυανόλευκων».

Το δελτίο Τύπου έχει ως εξής: "Αυτή είναι η νέα επίσημη ομαδική φωτογράφιση της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Μια φωτογράφιση σε έναν άκρως ιστορικό χώρο για μια άκρως ιστορική ομάδα όπως είναι η δική μας.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τον πολυχώρο γεύσεων και πολιτισμού «ΒΕΝΕΤΗ 1948» στο ΝΕΟΝ (Δώρου 1 & Πλατεία Ομονοίας ΑΘΗΝΑ), για τη φιλοξενία για τις ανάγκες της επίσημης φωτογράφισης της ομάδας. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αρτοποιεία στην Ευρώπη που δημιούργησε η χορηγός εταιρεία της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ΒΕΝΕΤΗΣ στο ιστορικό κτίριο του ΝΕΟΝ, στην Ομόνοια.

Απόλλων Σμύρνης: "Οι Galacticos της Football League"
NIKOS MITSOURAS
Απόλλων Σμύρνης: "Οι Galacticos της Football League"
NIKOS MITSOURAS

Το ΒΕΝΕΤΗ 1948 εκτείνεται σε 1.200 τμ.. ενώ το νεοκλασικό κτίριο του ΝΕΟΝ στην ιστορική πλατεία, εντυπωσιάζει με την εσωτερική διακόσμηση, η οποία έγινε με απόλυτο σεβασμό στην αρχιτεκτονική και στην ιστορία του, ενώ δεν υπήρξε καμία τροποποίηση στην όψη και στα εσωτερικά χαρακτηριστικά του (οροφή, τεχνοτροπία κεντρικών υποστυλωμάτων, κιγκλιδώματα).

Στο χώρο του μεσοπατώματος αλλά και στο υπόλοιπο κατάστημα φιλοξενείται η έκθεση «ΑΘΗΝΑ 1865-1970» από το φωτογραφικό αρχείο του Μουσείου Μπενάκη, που έχει ως θέμα την ιστορία της πλατείας και του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. Το ΒΕΝΕΤΗ 1948 στο ΝΕΟΝ αποτελεί έναν πολυχώρο γεύσεων αλλά και πολιτισμού καθώς ο χώρος φιλοξενεί στον επάνω χώρο πολιτιστικές εκδηλώσεις".

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι πρώτος στη Stoiximan.gr Football League ύστερα από 23 αγώνες, στο +3 από τη δεύτερη Λαμία και στο +9 από τον τρίτο Άρη.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ