ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης για Νασίρ Μαασί

Απόλλων Σμύρνης για Νασίρ Μαασί
Μαασί

Επιθετικό ψάχνει ο Απόλλων Σμύρνης και οι πληροφορίες του Sport24.gr από την Κύπρο αναφέρουν ότι έντονο ενδιαφέρον έχει επιδείξει για τον Ολλανδό με καταγωγή από το Μαρόκο, Νασίρ Μαασί. (VIDEO)

Μπόλικοι παίκτες θα αποκτηθούν από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενόψει της συμμετοχής του στη Super League. Άλλωστε αρκετοί είναι αυτοί που δεν συνεχίζουν. Μία από τις θέσεις στις οποίες υπάρχει κενό, είναι αυτή του επιθετικού. Οι πληροφορίες του Sport24.gr από την Κύπρο αναφέρουν ότι ο παίκτης που είναι ψηλά στη λίστα, είναι ο Νασίρ Μαασί.

Με καταγωγή από το Μαρόκο, αλλά γεννημένος στην Ολλανδία, ο 31 ετών ποδοσφαιριστής (είναι γεννημένος στις 9 Σεπτεμβρίου 1985) έπαιζε την περασμένη σεζόν στη Νέα Σαλαμίνα, στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Κατέγραψε 35 συμμετοχές, σημείωσε οκτώ γκολ, ενώ είχε και 3 ασίστ.

Ο Μαασί ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουτρέχτη και ακολούθησαν Ντόρντρεχτ, Καμπουούρ, Τσβόλε, ΑΕΚ Λάρνακας, Μπιρκιρκάρα και Πάφος. Ο Ολλανδός δεδομένα είναι στη λίστα των "κυανόλευκων" και μένει να φανεί εάν κινηθούν οι διαδικασίες της απόκτησής του.

Photo credits: @neasalamis1948

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ