ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: "Ρε Αλέξη, το 3-0 στη Ριζούπολη ποιος το έκανε;"

Απόλλων Σμύρνης: "Ρε Αλέξη, το 3-0 στη Ριζούπολη ποιος το έκανε;"
(C) AMUZICA | DREAMSTIME.COM

Ο Απόλλων Σμύρνης απάντησε στην ανακοίνωση της ΑΕΛ θέτοντας κάποια ερωτήματα και εξαπέλυσε επίθεσης προς τον Αλέξη Κούγια.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της ΑΕΛ που άφηνε υπονοούμενα για το αποτέλεσμα στην Λαμία. Η ομάδα της Ριζούπολης θέτει ένα σωρό ερωτήματα προς την ομάδα της Λάρισας και προσωπικά προς τον Αλέξη Κούγια και στέκεται πολύ στην αναμέτρηση των δυο ομάδων εκεί όπου η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα με 3-0.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης αναφέρει:

"Ρε Αλέξη, μπορείς να μας πεις πώς γίνεται αυτό που κάνεις;

Να μην αντέχεις ένα λεπτό χωρίς δημοσιότητα;

Πώς τα καταφέρνεις και βρίσκεσαι μόνιμα στο προσκήνιο; Τη μια ως ο εξυγιαντής του ποδοσφαίρου με τη μια πλευρά, την άλλη με την δεύτερη, την παρ’ άλλη με την τρίτη….

Πότε από εδώ, πότε από εκεί, όπου φυσάει ο άνεμος.

Πώς γίνεται αυτή η κωλοτούμπα; Να τη μάθουμε από έναν Ολυμπιονίκη στο συγκεκριμένο άθλημα όπως εσύ.

Μήπως σου λένε τα εκάστοτε αφεντικά σου πώς να την κάνεις;

Επίσης, πως καταφέρνεις να παραμένεις σε μια ομάδα που όλοι σε βρίζουν, όπως άλλωστε και στις προηγούμενες, επτά, οκτώ, εννέα –συγγνώμη αλλά ακόμα μετράμε και δεν έχουμε καταλήξει- ομάδες που είχες.

Και μια απορία. Τις ανακοινώσεις τις έχεις έτοιμες ή τις γράφεις κάθε φορά που δεν σου πάνε τα πράγματα όπως τα θέλεις;

Αυτή που έβγαλες πάντως στη Ριζούπολη καλά έκανες και την έβγαλες νωρίς, γιατί μετά δεν ήξερες που να κρυφτείς με τρία γκολ στην πλάτη.

Αυτό με το 3-0 στη Ριζούπολη ποιός το έκανε;

Μπήκες εσύ στα αποδυτήρια και είπες κάτι στους παίκτες σου;

Μήπως μπήκε ο προπονητής σου που δεν ξέρουμε αν είναι βραβευμένος αλλά του το ευχόμαστε;

Όσον αφορά τη στοιχηματική ανάλυσή σου δεν μπορούμε να απαντήσουμε γιατί δεν παίζουμε στοίχημα. Βλέπουμε ότι εσύ το κατέχεις το άθλημα άρα αν χρειαστούμε ποτέ συμβουλές θα σε ρωτήσουμε.

ΥΓ1.: Εμείς είμαστε χαρούμενοι που έσωσες την εταιρεία σου με το τηλεοπτικό συμβόλαιο αλλά δεν νομίζουμε ότι ο κόσμος της ομάδας θα σταματήσει να σε κυνηγά. Γι’ αυτό ευχόμαστε καλή λευτεριά σε αυτούς.

ΥΓ2.: Σου ευχόμαστε να πανηγυρίσεις μέσω του Κυπέλλου Ελλάδας την έξοδο στην Ευρώπη που έχεις τάξει στους φίλους της ομάδας σου. Από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, διότι να σε ενημερώσουμε ότι από την άλλη, στην Ευρώπη βγαίνουν οι πρώτες ομάδες από την κορυφή και όχι αυτές από το τέλος. Μια ματιά που ρίξαμε στη βαθμολογία, σε δείχνει στον πυθμένα με τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ