ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Αντιναύαρχος στην προεδρία

SUPERLEAGUE-2 / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI))
SUPERLEAGUE-2 / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)) EUROKINISSI SPORTS

Ο μέχρι πρότινος Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρόσφατα αποστρατευθέντας αντιναύαρχος, Ιωάννης Παξιβανάκης, ανέλαβε τη θέση του προέδρου στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο νέος πρόεδρος στον Απόλλωνα Σμύρνης είναι ο Ιωάννης Παξιβανάκης, μέχρι πρότινος Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρόσφατα αποστρατευθέντας αντιναύαρχος. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η "Ελαφρά Ταξιαρχία":

"Ο μέχρι πρότινος Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρόσφατα αποστρατευθέντας αντιναύαρχος Ιωάννης Παξιβανάκης είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στη θέση του Παναγιώτη Ιωάννου, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του. Ο κ. Ιωάννου παραμένει στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ. Αποχώρησε από την προεδρία της ομάδας λόγω της ανάληψης των νέων καθηκόντων του, ως αντιδήμαρχος του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.

Ο Αντιναύαρχος Ιωάννης Παξιβανάκης είναι γεννημένος στην Αθήνα, στις 30 Ιουνίου 1962 και έλκει την καταγωγή του από τη Σμύρνη. Παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, ήταν υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ έως τις 17 Ιανουαρίου 2020, οπότε και αποστρατεύτηκε. Έχει υπηρετήσει σε μάχιμες μονάδες του ΠΝ ως Αξιωματικός Επιστασιών, Διευθυντής Διευθύνσεων, ως Ύπαρχος και Κυβερνήτης.

Επίσης έχει υπηρετήσει ως Επιτελής - Τμηματάρχης – Διευθυντής σε υπηρεσίες ΑΣ - ΓΕΠΝ - ΓΕΝ – ΓΕΕΘΑ - Διοικητής στο ΣΔΑΜ - ΣΓ ΑΝΥΕΘΑ καθώς και Υπαρχηγός ΓΕΝ. Έχει υπηρετήσει στο CC Mar Naples και στο STRIKFOR NATO (Λισαβόνα)".

Ο Απόλλων Σμύρνης συμμετέχει στη Super League 2 και ύστερα από 13 παιχνίδια βρίσκεται στην 2η θέση της κατάταξης με 24 βαθμούς, στο -6 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ