ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Ανανεώσεις και αποχωρήσεις

Απόλλων Σμύρνης: Ανανεώσεις και αποχωρήσεις
Χουχούμης (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Απόλλων Σμύρνης έκανε γνωστή την ανανέωση του συμβολαίου του Διαμαντή Χουχούμη, την ίδια ώρα αρκετοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Ριζούπολης.

Ο Απόλλων Σμύρνης προσπαθεί να κάνει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν που θα τον βρει με βάση τα όσα ισχύουν τώρα τη νέα σεζόν στην Super League 1 και ήδη έχει ξεκινήσει να καταρτίζει το ρόστερ του. Πριν μερικές μέρες έλυσε το συμβόλαιο του ο Μαρκόφσκι ενώ στη διάρκεια της Τρίτης (14/7) ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Διαμαντή Χουχούμη με την "Ελαφρά ταξιαρχία".

Με τη λιτή ανακοίνωση να αναφέρει: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Διαμαντή Χουχούμη".

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι διοικούντες της ομάδας της Ριζούπολης δεν υπολογίζουν ενόψει της νέας σεζόν στους Μπλάζιτς, Αναγνωστόπουλο, Καραγκούνη, Λαγό, Τσούλφα, Παυλίδη, Γιαννιτσάνη και Κύργια. Όσο για τον Γαϊτανίδη ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε και θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ενώ ο Ζησόπουλος αναμένεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ