ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: "Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, άμεση επιστροφή στη Super League"

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση όπου παραδέχτηκε τα λάθη που έκανε και οδήγησαν στον υποβιβασμό ενώ ζήτησε από τους αγνούς φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια για επιστροφή στη Super League.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης ανέλαβε την ευθύνη για τον υποβιβασμό της ομάδας τονίζοντας πως το χειρότερο ήταν η επιλογή πέρυσι το καλοκαίρι του Ισμαέλ, τον οποίο χαρακτήρισε, περιφερόμενο μάγο.

Από εκεί και πέρα η διοίκηση τόνισε πως θα κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη Super League και ζήτησε τη στήριξη των αγώνων φιλάθλων της ομάδας των "κυανόλευκων".

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι στήριξαν την προσπάθειά της σε όλη τη φετινή χρονιά. Κατανοούμε απόλυτα τη στενοχώρια και τον προβληματισμό. Αυτά άλλωστε είναι και τα δικά μας συναισθήματα.

Σαφώς αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον αποτυχημένη χρονιά. Η επιλογή μας το περυσινό καλοκαίρι ενός προπονητή, ο οποίος αποδείχθηκε περιφερόμενος μάγος μας οδήγησε σε αυτή την καταστροφική σεζόν.

Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά όσους στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας και αυτό που μπορούμε σήμερα να δηλώσουμε είναι ότι θα γίνει η προσπάθεια να επιστρέψουμε στη Super League.Θα πορευτούμε από κοινού με τους αγνούς φιλάθλους του Απόλλωνα, αυτούς που σήμερα είναι στενοχωρημένοι και όχι αυτούς που χαίρονται και θέλουν την ομάδα στις μικρότερες κατηγορίες.

Για εμάς, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης θα κάνει και πάλι την προσπάθειά της και σε αυτή την προσπάθεια χωρούν μόνο οι υγιείς φίλαθλοι.Μαζί τους θα δώσουμε τον αγώνα και τους καλούμε να στηρίξουν την προσπάθεια για να επιστρέψει η ομάδα στη Super League".

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΞΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ

Εν τω μεταξύ ήδη έχουν αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Σμύρνης έξι ποδοσφαιριστές. Για τους τέσσερις Ακόστα, Μπεντινέλι, Ναδάλες και Ναζλίδη υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της ομάδας της Ριζούπολης ενώ επίσης λύθηκαν και τα συμβόλαια των Ελ Χέλβε και Ντεφεντερίκο.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της Ριζούπολης αναφέρει: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ζοέλ Ακόστα, Τομάς Μπεντινέλι, Νταβίντ Ναδάλες και Θωμά Ναζλίδη, τους οποίους ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία. Ευχόμαστε και στους τέσσερις καλή συνέχεια στην καριέρα τους".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ