ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε τον Αναγνωστόπουλο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μετά τους Βουό, Ζησόπουλο, Βιτλή ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε τη συμφωνία του και με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο ο οποίος θα υπερασπιστεί την εστία των "κυανόλευκων" τη νέα σεζόν.

Μια ακόμη μεταγραφή, την τέταρτη, στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον 25χρονο γκολκίπερ Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο ο οποίος πριν από λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από τον Άρη.

Είχαν προηγηθεί οι Βουό, Ζησόπουλος και Βιτλής οι οποίοι είχαν ανακοινωθεί τις προηγούμενες μέρες με τον Απόλλωνα να φτιάχνει το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου. Γεννημένος στις 18/8/1994, έχει ύψος 1.86μ. και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Άρη ενώ έχει ακόμα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό".

Την Κυριακή ο Απόλλων Σμύρνης είχε κάνει γνωστή τη συμφωνία του και με τον Βασίλη Βιτλή στην οποία έλεγε:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Βασίλη Βιτλή. Γεννημένος στις 28/10/1993, έχει ύψος 1.80μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός. Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή στο δεύτερο μισό της σεζόν και συμπλήρωσε 16 συμμετοχές. Έχει επίσης αγωνιστεί σε Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκό και Καβάλα".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ