ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Αποκάλυψη Μονεμβασιώτη για Τσόρι: "Του δίναμε 1,2 εκατ. ευρώ"

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Τσόρι Ντομίνγκες EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης αποκάλυψε ότι η πρόταση που έκανε στον Τσόρι Ντομίνγκες για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης το περασμένο καλοκαίρι έφτανε το 1,2 εκατ. ευρώ.

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου της Πέμπτης (19/10), κατά την οποία ανέλυσε τους λόγους που η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης αποχωρεί, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης περιέγραψε λεπτομερώς την πρόταση που έκανε το καλοκαίρι στον Τσόρι Ντομίνγκες.

Ως γνωστόν η "Ελαφρά Ταξιαρχία" πάλεψε να αποκτήσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεν έμεινε στον Ολυμπιακό (υπέγραψε στη Ράγιο Βαγιεκάνο), αλλά ο Μονεμβασιώτης αποκάλυψε την Πέμπτη ότι η πρόταση που του έκανε για δύο χρόνια έφτανε το 1,2 εκατ. ευρώ! Μάλιστα επεσήμανε πως επαφές έγιναν και με τον Εστέμπαν Καμπιάσο, αλλά και με παίκτες όπως οι Σίλντενφελντ, Μανιάτης, Σηφάκης, Μανούσος, Βασιλακάκης και Μουνάφο.

Ο Μονεμβασιώτης επεσήμανε: "Η ομάδα είναι καινούργια, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που συζήτησαν μαζί μας (Μανιάτης, Σηφάκης), αλλά βρήκαν καλύτερες προτάσεις στο εξωτερικό. Τα χρήματα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ λίγα κι οι φόροι πολλοί μεγάλοι. Του Μανιάτη του ήρθε πρόταση 1.000.000 ευρώ για δύο χρόνια από την Τουρκία. Μανούσος, Βασιλακάκης, Μουνάφο επέλεξαν να πάνε σε καλύτερη ομάδα για να νιώσουν πιο ασφαλείς.

Πάμε στους ξένους παίκτες που γράφτηκαν πολύ. Είναι ο κύριος Καμπιάσο, που δήλωσε ότι θα γίνει προπονητής, ο κύριος Σίλντενφελντ, με τον Τσόρι. Ο Τσόρι ήταν ένα ευαίσθητο παιδί που περίμενε τον Ολυμπιακό. Επειδή ο Απόλλων είναι μια μεγάλη ομάδα αλλά έχει γίνει μικρή τα τελευταία 20 χρόνια λόγω του μαρασμού που υπάρχει, θεωρήσαμε ότι ο Τσόρι θα μπορούσε να μας βοηθήσει λιγότερο αγωνιστικά και περισσότερα ψυχολογικά. Του δίναμε 300.000 καθαρή αμοιβή για τον πρώτο χρόνο και άλλες 300.000 το δεύτερο.

Για την εφορία του 150.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και άλλες 150.000 ευρώ το δεύτερο. Σπίτι και αυτοκίνητο 20.000 τον πρώτο και άλλα τόσα το δεύτερο. Εισιτήρια για την Αργεντινή 10.000 τον κάθε χρόνο για τον ίδιο και την οικογένειά του. Πριμ 50.000 τον πρώτο χρόνο και άλλα τόσα για το δεύτερο. Επίσης επαγγελματική αποκατάσταση όταν θα σταματούσε.

Αν δεν έβρισκε δουλειά στο ποδόσφαιρο που ήθελε, θα του προσέφερε ο Απόλλωνας 100.000 ευρώ για να φτιάξει το δικό του κατάστημα εστίασης στην Ελλάδα. Αν δεν ήθελε να μείνει στην Ελλάδα, θα του προσφέραμε 500.000 ευρώ, για να πάρει το franchise της "ΒΕΝΕΤΗ" στην Αργνετινή. Το συνολικό κόστος για δύο χρόνια ήταν 1.200.000 ευρώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ