ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ανακοίνωσε Τσουκαλά ο Απόλλων Σμύρνης

Ανακοίνωσε Τσουκαλά ο Απόλλων Σμύρνης
Τσουκαλάς

Στην απόκτηση του Σταύρου Τσουκαλά προχώρησε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Ο 30χρονος χαφ υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν στην "Ελαφρά Ταξιαρχία", λίγες μέρες μετά τη λύση του συμβολαίου του στον Αστέρα.

Προ ημερών ο Σταύρος Τσουκαλάς έλυσε το συμβόλαιό του στον Αστέρα Τρίπολης, θέλοντας να πάει σε ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής. Ο Απόλλων Σμύρνης έψαχνε για παίκτη στη μεσαία γραμμή και κίνησε τις διαδικασίες να τον αποκτήσει.

Ο 30χρονος χαφ υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν στην "Ελαφρά Ταξιαρχία", η οποία κάλυψε το κενό στη μεσαία γραμμή με έναν παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις. Ο Τσουκαλάς (έχει αγωνιστεί την εφετινή σεζόν σε 11 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τις περισσότερες ως αλλαγή) είναι η έκτη προσθήκη μετά τους Γιάννη Στάθη, Φόνσι Ναδάλες, Ντίντακ Ντεβέσα, Ένβερ Αλίντοβιτς και Γιώργο Ζησόπουλο.

Η ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σταύρου Τσουκαλά. Γεννημένος στις 28 Μαΐου 1988, αγωνίζεται ως μέσος και έχει παίξει σε Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Νέα Σαλαμίνα, Δόξα Δράμας και ΠΑΟΚ.

Μάλιστα έχει αποκτήσει το προσωνύμιο «βιονικός» καθώς έχει ρεκόρ 81 συνεχόμενων αγώνων -από τις 25/8/2012 έως τις 6/12/2014- με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Στην ομάδα μας θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 6".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ