ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ανακοίνωσε Οριουέλα ο Απόλλων και επιτέθηκε στα "αρπακτικά"

Ανακοίνωσε Οριουέλα ο Απόλλων και επιτέθηκε στα "αρπακτικά"
Οριγουέλα

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματίας Οριουέλα Μπονίνο και επιτέθηκε στα "αρπακτικά" που "προσπαθούν να κάνουν δουλειές στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε βάρος ομάδων και ποδοσφαιριστών".

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι και επισήμως ο Ματίας Οριουέλα Μπονίνο, για την περίπτωση του οποίου είχατε διαβάσει από τις 16 Αυγούστου στο Sport24.gr. Ο 26χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε στην Ελαφρά Ταξιαρχία, η οποία μάλιστα άφησε αιχμές στην ανακοίνωσή της, κάνοντας λόγο για εξαφάνιση του παίκτη για 24 ώρες και για "αρπακτικά" που "προσπαθούν να κάνουν δουλειές στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε βάρος ομάδων και ποδοσφαιριστών".

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Ματίας Οριουέλα Μπονίνο. Γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου 1992, αγωνίζεται ως αμυντικός και έχει παίξει σε Τέμπερλει, Τίγκρε, Εστουδιάντες, Κίλμες και Μορόν.

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που έφερε στην Ελλάδα ο Απόλλωνας, εξαφανίστηκε για εικοσιτέσερις ώρες από το ξενοδοχείο, άλλα τελικά υπέγραψε στην ομάδα μας κόντρα στη θέληση "αρπακτικών" που προσπαθούν να κάνουν δουλειές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο σε βάρος ομάδων και ποδοσφαιριστών".

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει αποκτήσει σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο τους Λευτέρη Αστρά, Τζάστιν Άιλερς, Χιλάλ Ελ Χέλβε, Βαγγέλη Μάντζιο, Δημήτρη Γκίνο, Κόφι Σουλτς, Γκονσάλες Περέιρα, Άνταμ Τζανετόπουλο, Τομάς Μπεντινέλι, Κέβιν Πετσόνι, Παναγιώτη Τριάδη, Μάκι Σάλσες, Σπύρο Βλάχο, Βάσο Βάσιτς και Ζοάο Πέδρο.

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικές τις μεταγραφές σε Super League και όχι μόνο

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ