ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ανακοίνωσε Αλίβοντιτς ο Απόλλων Σμύρνης

Ανακοίνωσε Αλίβοντιτς ο Απόλλων Σμύρνης
Ένβερ Αλίβοντιτς (C) AMUZICA | DREAMSTIME.COM

Στην απόκτηση του Ένβερ Αλίβοντιτς προχώρησε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Ο 33χρονος Σέρβος εξτρέμ αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή της Ελαφράς Ταξιαρχίας, μετά τους Γιάννη Στάθη, Ντίντακ Ντεβέσα και Φόνσι Ναδάλες.

Ο Ένβερ Αλίβοντιτς αποτελεί και επισήμως παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" έφερε τον 33χρονο Σέρβο ακραίο επιθετικό, ο οποίος υπέγραψε την Τρίτη (9/1) συμβόλαιο για έξι μήνες. Μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Δεν φημίζεται για την ταχύτητά του, αλλά εκτιμάται ότι θα μπορέσει να δώσει λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία τη Δευτέρα (8/1) έκανε αποκαρδιωτική εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει παίξει στην πατρίδα του σε Νόβι Παζάρ, Τσουκαρίτσκι, Μπόρτσα, Βοϊβοντίνα, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Νάπρεντακ. Έχει περάσει ακόμα από την Κύπρο, το Παραλίμνι, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της Newcastle United Jets, ομάδα της Αυστραλίας.

Εφέτος με τη Νάπρεντακ κατέγραψε 22 συμμετοχές, ενώ σημείωσε και επτά γκολ (1874 λεπτά συμμετοχής). Ήρθε λοιπόν στον Απόλλωνα με παιχνίδια στα πόδια του και σε καλή κατάσταση.

Η ανακοίνωηση: " Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Ένβερ Αλίβοντιτς. Γεννημένος στις 27 Δεκεμβρίου 1984, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Έχει αγωνιστεί σε Νάπρεντακ Κρούσεβατς, Νόβι Παζάρ, Νιούκαστλ Τζετς, Βοϊβοντίνα, Ένωση Παραλιμνίου, Μπόρτσα, Κουκαρίτσκι και Ραντνίτσκι Νις. Στην ομάδα θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 84".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ