ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Αλμπάνης: "Θέλουμε να καθιερωθούμε στη Super League"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟΚ / (Α) (Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟΚ / (Α) (Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (0-0), τόνισε μετά το ματς ότι η ομάδα του έχει στόχο την καθιέρωση στη Super League.

Ο Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκε ισόπαλος με τον ΠΑΟΚ (0-0) στη Ριζούπολη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή και ο μεσοεπιθετικός της "Ελαφράς Ταξιαρχίας", Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης στάθηκε στην ομοιογένεια της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στηNova:

"Με χαροποιεί η καλή μου εμφάνιση, είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός για την ομάδα μας γιατί θέλουμε να καθιερωθούμε και ελπίζω στη συνέχεια να τα πάμε ανάλογα. Είμαστε ικανοποιημένοι με το βαθμό γιατί παίξαμε απέναντι μία μεγάλη ομάδα, πρέπει να κρατήσουμε την ομοιογένειά μας και να συνεχίσουμε έτσι. Μπήκαμε πολύ δυνατά, πιέσαμε αρκετά, κάναμε όσα μας είπε ο προπονητής και θα είχαμε μία αξιόλογη εμφάνιση.

Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες, ξέραμε ότι δεν θα είχαμε την κατοχή και πως θα είχαμε μία, δύο ευκαιρίες αλλά στόχος μας ήταν να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Γνωρίζουμε όλοι ότι για να μείνουμε στην κατηγορία θα πρέπει να έχουμε μία συμπαγή ομάδα και να μπορέσουμε να πάρουμε και νίκες κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Είχα έναν πολύ σημαντικό τραυματισμό πριν δύο χρόνια οπότε το σημαντικό είναι να έχεις την υγεία σου και να δουλεύεις σκληρά και να αξιοποιείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται.

Ο Παναθηναϊκός είναι και αυτός μία μεγάλη ομάδα, είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα από την αρχή, σκοπός μας είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα στοχεύει στην καθιέρωση στη Super League Σουρωτή, δουλεύουμε κάθε μέρα, είχαμε 18 νέους παίκτες και είναι δύσκολο να δεθεί η ομάδα. Γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα, βγάζουμε εγωισμό, πείσμα και παίζουμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ