ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλλα κόλπα από Μαντζουράκη στον Απόλλωνα Σμύρνης

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Μαντζουράκης αποφάσισε μετά το ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΠΑΟΚ η ομάδα να μεταβεί στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας για έξτρα προετοιμασία.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης βρίσκεται λίγες μόλις μέρες στον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά διαπίστωσε και αυτός με το καλημέρα την κακή φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες της ομάδας της Ριζούπολης και στην οποία στάθηκε και ο Αλμπέρτο Μοντεαγούδο στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Sport24.gr.

Για αυτό και πήρε την απόφαση μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ η ομάδα να πάει στη Νάουσα και συγκεκριμένα στα 3-5 Πηγάδια για να κάνει μια μίνι προετοιμασία διάρκειας εννιά ημερών, μέχρι τις 16 Οκτωβρίου, έτσι ώστε να μπορέσει να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του και να εκμεταλλευτεί τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

Από εκεί και πέρα ο 69χρονος τεχνικός μετά την προπόνηση του Σαββάτου ανακοίνωσε και την αποστολή για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην οποία συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι Χουάντερσον, Βάσιτς, Λούκιτς, Τζανετόπουλο, Βαφέα, Κοντοέ, Στάθη, Ναδάλες, Γκονζάλες, Γκίνο, Ντ' Ούρσο, Κονέ, Μπεντινέλι, Πέδρο, Ακόστα, Μάντζιο, Τριάδη, Σικαμπάλα και Γκαρός.

Σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα εκτός είναι οι Οριουέλα, Ντεφεντερίκο, Ελ Χέλβε ενώ επανήλθαν στην αποστολή οι Στάθης, Μάντζιος και Γκίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ