ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Απόλλων Λάρισας: "Κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μόρας"

Απόλλων Λάρισας: "Κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μόρας"

Ο Απόλλων Λάρισας εξεδωσε ανακοίνωση, με αφορμή το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μόρα, και τάχθηκε υπέρ του παίκτη του, τονίζοντας πως ο 39χρονος στόπερ αποτελεί κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέση για το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μόρα στο φιλικό με τον ΑΟ Τρίκαλα πήρε ο Απόλλων Λάρισας. Οι Λαρισαίοι εξεδωσαν ανακοίνωση και τάχθηκαν στο πλευρό του 39χρονου στόπερ, υποστηρίζοντας πως το ήθος και το κύρος του είναι αδιαπραγμάτευτα στοιχεία, ενώ αποτελεί κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

H ανακοίνωση:

Το κύρος και το ήθος του διεθνή ποδοσφαιριστή μας, Βαγγέλη Μόρα είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα μέχρι τώρα στην πολύχρονη και λαμπρή καριέρα του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και δη στην Ιταλία.

Η ένταση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και οι σφυγμοί των παικτών είναι ιδιαίτερα υψηλοί και αυτό θα πρέπει να το κατανοήσουν άπαντες, ώστε να μην το χρησιμοποιούν για δημιουργία εντυπώσεων προς τέρψη των αναγνωστών - φιλάθλων της χώρας και μάλιστα απέναντι σε ποδοσφαιριστές - "κόσμημα" για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ο Βαγγέλης Μόρας.

Άρα θεωρούμε άτοπη και άκαιρη την έκταση και την προβολή που δόθηκε σε αυτό το θέμα.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΛΛΟ ΤΟΝ ΜΟΡΑ

Θυμίζουμε πως στο χθεσινό φιλικό των δύο ομάδων, ύστερα από μία διεκδίκηση της μπάλας, ο Μόρας ζήτησε την κατοχή υπέρ της ομάδας του, με τον βοηθό, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, να κάνει ένα σχόλιο για την ηλικία του. Η ατάκα του επόπτη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του έμπειρου αμυντικού, ο οποίος ξέφυγε από τον έλεγχο, κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, ενώ στη συνεχεια έκανε χαρακτηριστική κίνηση, λέγοντάς του: "Έχεις τελειώσει, πέθανες".

Ευτυχώς, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ηρέμησε η κατάσταση, ενώ δεν δόθηκε συνέχεια μετά το τέλος του αγώνα.

Δείτε το video:

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ