ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Football League: Ο Αιγινιακός έφερε τον νέο... Άλαν Πουλίδο

Football League: Ο Αιγινιακός έφερε τον νέο... Άλαν Πουλίδο
Γρανάδος

Τον διεθνή με την Κ17 της εθνικής Μεξικού, Μάρκο Γρανάδος, έχει φέρει ο Αιγινιακός, που συμμετέχει στη Football League. "Στα βήματα του Άλαν Πουλίδο" γράφουν οι Μεξικανοί για τον 23χρονο επιθετικό. (VIDEO)

Ο Αιγινιακός, ομάδα της Football League, δεν μπορεί να αποκτήσει παίκτες άνω των 23 ετών. Υποχρεωτικά κινείται για νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές και επέλεξε μια λύση από το Μεξικό. Η αναφορά στον 22χρονο επιθετικό, Μάρκο Γρανάδος, ο οποίος είναι γεννημένος στις 29 Σεπτεμβρίου 1996 και έχει ύψος 1μ.83. Μετρά 12 συμμετοχές και 5 γκολ με την Εθνική U17 της χώρας του και τα δικαιώματά του είχε η Τσίβας Γουαδαλαχάρα.

Ο Γρανάδος ξεκίνησε την καριέρα του από την U20 της Γουαδαλαχάρα και δινόταν δανεικός σε Venados FC, Coras de Tepic, Tampico Madero, Loros και Tuxtla. Τη σεζόν 2015-16 είχε 7 συμμετοχές με τη Venados και 5 με την Τσίβας. Την επόμενη κατέγραψε 18 ματς με την Atletico Zacatepec και σημείωσε 1 γκολ, ενώ είχε 8 συμμετοχές με την Tampico Madero.

Ο 22χρονος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, αγωνίστηκε το Σάββατο (29/12) στο νικηφόρο (1-0) φιλικό με τον Άρη Παλαιοχωρίου και μάλιστα έσπευσε να φωτογραφηθεί με τον Βούλγαρο αθλητικό διευθυντή του Αιγινιακού, Νικολάι Μαρίνοβ. Οι Μεξικανοί ασχολήθηκαν αρκετά με την επικείμενη μεταγραφή του Γρανάδος και κάνουν λόγο για τον νέο... Άλαν Πουλίδο, ο οποίος αγωνίστηκε στη χώρα μας σε Λεβαδειακό (6 συμ., 1 γκολ) και Ολυμπιακό (17 συμ., 6 γκολ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ