ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Χωρίς Ελλακόπουλο με Βέροια

Χωρίς Ελλακόπουλο με Βέροια
ΑΕΛ Καλλονής προπόνηση

Αρκετά τα προβλήματα στην επιθετική γραμμή για την Καλλονή, καθώς Μάρκοβιτς και Ελλακόπουλος τέθηκαν νοκ άουτ. Ευκαιρία για δεύτερη σερί νίκη.

Την Κυριακή η Καλλονή αντιμετωπίζει στην έδρα της την πληγωμένη Βέροια και ψάχνει τη δεύτερη κολλητή νίκη στο πρωτάθλημα με σκοπό να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το έργο του Θαλή Θεοδωρίδη δεν είναι εύκολο, αφού εκτός έμειναν οι Μάρκοβιτς, Ελλακόπουλος, ο... εξαφανισμένος Γουερέ και οι Βαλλιός, Πιπίνης ( ο τελευταίος αποτελεί παρελθόν).

Αναλυτικά η αποστολή:

Χογκ, Δαύκος, Ευαγγελιδάκης, Αντέτζο, Κρολ, Ούκα, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Γιορέντε, Κειτά, Κλαντρούμπσκι, Σάμπα, Γεωργίου, Γιουκαρής, Καλτσάς, Μανούσος, Μπουρούς, Μπαργκάν.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια με Βέροια

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλονή και ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας της Μυτιλήνης ότι την Κυριακή (4/10), ημέρα του αγώνα με την Βέροια, θα προπωλούνται από τις 10:00 έως τις 14:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ εισιτήρια για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

"Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως αύριο Κυριακή, ημέρα του αγώνα με την Βέροια, θα προπωλούνται από τις 10:00 έως τις 14:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ εισιτήρια για την αναμέτρηση. Προτρέπουμε τους φιλάθλους να παραλάβουν από νωρίς το εισιτήριό τους για να αποφύγουν τυχόν καθυστέρηση στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ