ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Χωρίς δυο η προετοιμασία της Καλλονής ενόψει Αστέρα

Χωρίς δυο η προετοιμασία της Καλλονής ενόψει Αστέρα
Θεοδωρίδης INTIME SPORTS

Οι Ελλακόπουλος, Μάρκοβιτς δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του Θαλή Θεοδωρίδη για την αναμέτρηση της Τετάρτης (28/10) με τον Αστέρα για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με τους Ελλακόπουλο και Μάρκοβιτς να μένουν εκτός προγράμματος και την Δευτέρα (26/10) συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλλονής για την αναμέτρηση της Τετάρτης (28/10) για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Αστέρα.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης προπόνησε την Δευτέρα σε δυο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές του ενώ την Τρίτη θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Πρωινή προπόνηση στο προπονητικό μας κέντρο στους Λάμπου Μύλους είχε σήμεραη ομάδα μας.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Λεβαδειακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης που περιελάμβανε τρέξιμο χαμηλής έντασης, διατατικές ασκήσεις, ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού και ποδοβόλεϊ.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είχαν τελειώματα φάσεων σε τρεις εστίες και δίτερμα προσανατολισμένο σε τακτικά κομμάτια της ομάδας.

Ο Εμιλιάνο Ελλακόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης όπως και ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς. Αύριο αναμένεται ο Θαλής Θεοδωρίδης να ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσηςτου Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 19:30 στο «Θ. Κολοκοτρώνης»".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ