ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Βλάχος: ''Κάρτες που δεν έπρεπε να βγουν''

Βλάχος: ''Κάρτες που δεν έπρεπε να βγουν''
INTIME SPORTS

Κατά τον Βαγγέλη Βλάχο η Καλλονή δικαιούταν τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Τι δήλωσε ο προπονητής της ομάδας της Λέσβου στη συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά είπε: ' 'Δικαιούμασταν τη νίκη. Παίξαμε καταπληκτικά στο πρώτο ημίχρονο. Είναι κρίμα να μην πάρουμε μία νίκη που αξίζαμε. Από εκεί και πέρα, μακάρι να γίνονται τέτοια παιχνίδια, το ματς ήταν πολύ ωραίο. Εμείς είχαμε μία τεράστια ευκαιρία για να το πετύχουμε και άλλοι παράγοντες δε μας άφησαν να χαρούμε τη νίκη. Βρέθηκαν κάρτες στο πρώτο ημίχρονο που δεν έπρεπε και βρεθήκαμε με δέκα παίκτες. Συγχαρητήρια και στα παιδιά του Εργοτέλη για την προσπάθεια τους''.

Πρόσθεσε: ''Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Δύσκολα βλέπεις τόσα πολλά γκολ. Κάναμε τεράστια προσπάθεια, και χάσαμε μεγάλη ευκαιρία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να βάλουμε ένα μεγάλο λιθάρι στην υπόθεση της παραμονής. Γενικά πάντως κέρδισε το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές που στην επανεμφάνιση μου στους πάγκους έκαναν ότι μπορούσαν για να με δικαιώσουν. Εύχομαι στον Εργοτέλη να βρει το δρόμο του''.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ