ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Τους "φώναξαν" να παίξουν ενώ ήταν εκτός αποστολής

Τους "φώναξαν" να παίξουν ενώ ήταν εκτός αποστολής
Καλλονή INTIME SPORTS

Πέντε ποδοσφαιριστές της Καλλονής που είχαν μείνει εκτός αποστολής για το ματς του Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, "επιστρατεύτηκαν" να αγωνιστούν την τελευταία στιγμή. Διαβάστε το παρασκήνιο.

Το απόγευμα της Πέμπτης (3/12) η Καλλονή τέθηκε αντιμέτωπη με τον Πανσερραϊκό, τον οποίο νίκησε 2-1 με ανατροπή, στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Μία μέρα πριν από το ματς, την Τετάρτη (2/12), ο τεχνικός της ΑΕΛΚ, Θαλής Θεοδωρίδης, ανακοίνωσε αποστολή, από την οποία απουσίαζαν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές.

Όταν έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες, ωστόσο, παίκτες τα ονόματα των οποίων δεν είχαν συμπεριληφθεί στην 20άδα, βρίσκονταν στο βασικό σχήμα. Η αναφορά στους Μανούσο, Γεωργίου, Τσαμπούρη, Αναστασιάδη και Καλτσά. Και οι πέντε, μάλιστα, είχαν πραγματοποιήσει κανονικό πρόγραμμα προπόνησης το πρωί της ίδιας μέρας!

Στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές καταστήθηκε σαφές το μεσημέρι της Πέμπτης (3/12) να μεταβούν στο ξενοδοχείο, μια και τελικά θα έπαιζαν κόντρα στα "λιοντάρια". H Καλλονή άλλωστε ήθελε πάση θυσία το τρίποντο για να ελπίζει σε πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου και τα κατάφερε, έστω και αν το δεύτερο γκολ ήρθε στο 85'!

Η βαθμολογία στον 8ο όμιλο:

1. Αστέρας 6 (7-1)

2. Καλλονή 3 (2-5)

3. Πανσερραϊκός 1 (1-2)

4. Κισσαμικός 1 (1-3)

Θυμηθείτε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ που αφορούσε στην αποστολή:

Τους "φώναξαν" να παίξουν ενώ ήταν εκτός αποστολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ