ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Το "σκοτεινό" παρελθόν του Μπραούλιο

Το "σκοτεινό" παρελθόν του Μπραούλιο

Έχει καταδικασθεί για σεξουαλική παρενόχληση. Διάλεγε στην τύχη τα υποψήφια θύματά του, αφού πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο. Έχει παραδεχθεί ότι χρειάζεται βοήθεια. Είναι ο Μπραούλιο Νόμπρεγα.

Η Καλλονή δοκιμάζει τον 30χρονο πρώην επιθετικό των Ατλέτικο, Μαγιόρκα, Σαλαμάνκα, Χετάφε, Σαραγόσα, Ουέλβα, Καρταγένα, Έρκουλες και Τζόχορ (Μαλαισία), Μπραούλιο Νόμπρεγα. Όλα καλά με το ποδοσφαιρικό του ποιόν, αλλά το ποινικό του μητρώο δεν είναι καθαρό. Τέλεση σεξουαλικών αδικημάτων, παραδοχή και επιβολή προστίμου, συγκλονιστικές καταγγελίες από τις γυναίκες - θύματα.

Ο Μπραούλιο Νόμπρεγα γεννημένος στις 18 Σεπτεμβρίου του 1985 στο Πουέρτο ντελ Ροσάριο έχει δικαστεί για σεξουαλική επίθεση και μάλιστα, καταδικάστηκε. Αυτό συνέβη στις 21 Σεπτεμβρίου του 2011, οπότε 32χρονη κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση εναντίον της . Στη δικάσιμο ομολόγησε άλλες τρεις επιθέσεις, του ιδίου περιεχομένου, σε διάστημα ενός μήνα με την αστυνομία να ερευνά την εμπλοκή του σε άλλα πέντε περιστατικά.

Στην ανάκριση, ο Μπραούλιο είπε πως το μόνο που έκανε ήταν "ένα γρήγορο άγγιγμα στη γυναίκα πριν φύγει τρέχοντας", κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε από τις αρχές. Τουναντίον, βρήκαν αποδείξεις για τη συμμετοχή του σε άλλες επιθέσεις, στην ίδια περιοχή (Κουάρτε ντε Ουέρβα), την ίδια ώρα (09.00 με 09.30), σε διαδοχικές ημέρες. Για την ακρίβεια, πήγαινε τα δυο παιδιά του στο σχολείο και... γέμιζε την ώρα του, έως ότου πάει στην προπόνηση της Σαραγόσα.

Εν τω μεταξύ, συγκλονιστική ήταν η κατάθεση της 32χρονης, η οποία είπε ενώπιον του δικαστή πως ενόσω την κακοποιούσε, της έλεγε " σου έπιασα το στήθος, σου έπιασα το στήθος, χαχαχα, πριν εξαφανιστεί με τη μαύρη του Πόρσε". Μια άλλη γυναίκα που ήταν μεταξύ των θυμάτων του Νόμπρεγα, είπε πως "αυνανιζόταν μέσα στην Πόρσε του και μου ζήτησε να πλησιάσω"

Ο επιθετικός που δοκιμάζεται από την Καλλονή, είπε πως δεν επρόκειτο για προμελετημένες πράξεις ( "δεν έκανα ειδική προετοιμασία"), ενώ αυτοσχεδίαζε και ως προς τις ατάκες που έλεγε στα θύματα του. Επίσης, ξεκαθάρισε πως η επιλογή τους γινόταν τυχαία.

Δύο εκ των τριών θυμάτων επιβεβαίωσαν ότι ο άνδρας που τους επιτέθηκε φορούσε αθλητική ενδυμασία. Να σημειωθεί εδώ πως το 2008 είχε κατηγορηθεί επίσης, για σεξουαλική παρενόχληση, που είχε εκφράσει με πολλαπλές τηλεφωνικές κλήσεις σε κομμωτήριο, στις οποίες εκφραζόταν σε εντονότατο ύφος και με ύβρεις. Στην ανακριτική διαδικασία παραδέχθηκε πως ήταν ένοχος και τότε, πριν καταλήξει στο " χρειάζομαι βοήθεια, δεν μπορούσα να αντισταθώ"

Το δικαστήριο τον τιμώρησε με πρόστιμο, όχι όμως και με ποινή φυλάκισης (12.600 ευρώ). Για την ακρίβεια, "έφαγε" πέντε χρόνια με αναστολή και φυσικά είναι υπότροπος.

Τον περασμένο Ιούλιο η Μιγιονάριος από την Κολομβία θέλησε να τον εντάξει στο δυναμικό της, αλλά είχαν εναντιωθεί οι σύλλογοι εναντίον της κακοποίησης των γυναικών στην Μπογκοτά και η μεταγραφή ματαιώθηκε.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ