ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Θεοδωρίδης: "Θέτω στη διοίκηση της Καλλονής την παραίτησή μου"

Θεοδωρίδης: "Θέτω στη διοίκηση της Καλλονής την παραίτησή μου"
Θεοδωρίδης INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Καλλονής, Θαλής Θεοδωρίδης, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης των "σαρδελών" μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Βαρύ είναι το κλίμα στο "στρατόπεδο" της Καλλονής μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό. Όχι γιατί αυτή δεν ήταν εντός προγράμματος, όσο πολύ περισσότερο λόγω της πενιχρής βαθμολογικής συγκομιδής βάσει της οποίας οι "σαρδέλες" είναι στην τελευταία θέση της SuperLeague. O Θαλής Θεοδωρίδης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του και συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, παρότι βρεθήκαμε νωρίς με το 0-2 στην πλάτη μας και με παίκτη λιγότερο. Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι, να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ και πετυχαίνονας γκολ να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, κρατήσαμε έξω τους αντιπάλους από την περιοχή μας. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες με Γεωργίου και Μάρκοβιτς, δεν σκοράραμε.

Ηταν μεγάλη η παρουσία του Ξύδα και του τερματοφύλακά μας του Μαλλή. Το ίδιο πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Μάρκοβιτς μετά από καιρό. Ολοι οι ποδοσφαιριστές μου πάλεψαν μέχρι το τέλος, ανταποκρίθηκαν, δεν υπάρχει κανένας υστερήσαντας. Αν συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα. Λόγω της χαμηλής βαθμολογικής συγκομιδής και της κατάστασης της ομάδας, εγώ θέτω στην ομάδα την παραίτησή μου μήπως και αλλάξει κάτι στην ομάδα!", υποστήριξε ο Θαλής Θεοδωρίδης.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ