ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Θέλει Εθνική ο Αντέτζο της Καλλονής

Θέλει Εθνική ο Αντέτζο της Καλλονής
Αντέτζο INTIME SPORTS

Την κλήση του στην Εθνική Νιγηρίας έχει θέσει ως στόχο ο Ντενιέλ Αντέτζο, μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ. Παρελθόν για την Καλλονή ο Χρήστος Πιπίνης.

Βασικός και αναντικατάστατος στην Καλλονή ο Ντανιέλ Αντέτζο. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, που έχει περάσει από τη Ρετζίνα, μίλησε στο "tuttomercatoweb.com" και ανέφερε πως στόχος του είναι να κληθεί στην Εθνική του ομάδα.

"Θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα με την Καλλονή. Θα ήταν υπέροχο να αγωνιστώ στην Εθνική Νιγηρίας. Το σκέφτομαι συνέχεια, θα ήταν όνειρο για εμένα. Αλλά αν δεν δουλέψω, δεν θα έχω τύχη να το καταφέρω" είπε ο Αφρικανός σέντερ μπακ της ΑΕΛΚ.

Ο 26χρονος δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε για την απόφασή του να φύγει από την Ιταλία προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. "Μπορεί για κάποιους αυτό να φαίνεται πισογύρισμα, αλλά δείτε τι έγινε στον αγώνα της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν δυνατές ομάδες στην Ελλάδα" ανέφερε .

Παρελθόν ο Πιπίνης

Δεν συνεχίζει στην Καλλονή ο Χρήστος Πιπίνης. Ο 31 ετών αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Λέσβου και ψάχνει ομάδα. Στην ΑΕΛΚ βρισκόταν από πέρυσι, όταν και κατέγραψε 24 συμμετοχές. Εφέτος δεν έπαιξε ούτε λεπτό.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ