ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Πραγματικότητα ο πρώτος σύνδεσμος φιλάθλων της Καλλονής εκτός Λέσβου

Πραγματικότητα ο πρώτος σύνδεσμος φιλάθλων της Καλλονής εκτός Λέσβου

Δημιουργήθηκε στην Αθήνα ο πρώτος σύνδεσμος φιλάθλων της Καλλονής εκτός Λέσβου. Δείτε πληροφορίες για την εγγραφή μελών. Το μήνυμα του Νίκου Μιχαλάκη.

Οι Λέσβιοι της Αθήνας έκαναν την αρχή για την δημιουργία του πρώτου συνδέσμου φιλάθλων της Καλλονής εκτός του νησιού.

Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία τουΣυλλόγου Καλλονιατών Λέσβου συστάθηκε ο "ΣύνδεσμοςΦιλάθλων & Φίλων Αττικής της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ".

Η ιδρυτική συνέλευση του Συνδέσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (9/6) στα γραφεία του Συλλόγου(Σπ. Δοντά 10 στην Αθήνα). Παραβρέθηκαν περί τα 70 μέλη τα οποία υπέγραψαν και την ιδρυτική διακήρυξη.

Για πληροφορίες -εγγραφές μελών διατίθενται τα τηλέφωνα: 6937095210, 6992887809 και 2109242492.

Πραγματικότητα ο πρώτος σύνδεσμος φιλάθλων της Καλλονής εκτός Λέσβου

Στη συνέλευση διαβάστηκε χαιρετιστήρια επιστολή του προέδρου της Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ Νίκου Μιχαλάκη:

"Κυρίες και κύριοι, Καλλονιάτες και Καλλονιάτισσες, φίλαθλοι της Λέσβου

Θα ήθελα να ήμουν παρών σε αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση για την ομάδα μας αλλά όπως όλοι γνωρίζετε βρίσκομαι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Όταν πριν από τρία περίπου χρόνια αναλάμβανα την Καλλονή μία από τις βασικές επιδιώξεις μου ήταν να φέρω τον κόσμο στο γήπεδο. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, παιδιά, γονείς ήθελα να είναι δίπλα στην ομάδα. Είχα υποσχεθεί τότε ότι θα έκανα ό,τι ήταν δυνατό για να φέρω καλούς παίκτες και καλούς προπονητές, για να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Είχα πει ότι θα κάνω το πρώτο βήμα για να φέρω τον κόσμο στο γήπεδο.

Αν και πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει τα δύο τελευταία χρόνια, η ομάδα δεν έτυχε της δέουσας προσοχής από τους Λέσβιους φιλάθλους, ούτε πέρσι που «πιάσαμε» τον στόχο των playoffs, ούτε φέτος που πετύχαμε την άνοδο. Δυστυχώς για τρία χρόνια τώρα που η ΑΕΛΚ μας πρωταγωνιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίες κόντρα σε αρκετές αντιξοότητες δεν έτυχε της αντιμετώπισης που άξιζε.

Για το ταξίδι λοιπόν και όχι μόνο για τον προορισμό, η ΑΕΛΚ άξιζε, άξιζε σε όλους μας θεωρώ, μια πιο δυναμική ανταπόκριση του κόσμου κάθε Κυριακή. Δε σας κρύβω πως αυτές τις χιλιάδες των θεατών που είδα στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος θα ήθελα να τους βλέπω σε κάθε εντός έδρας αγώνα τα δύο τελευταία χρόνια.

Δε θέλω όμως να σταθώ άλλο στο τι έγινε αλλά στο τι θα γίνει για τη νέα σεζόν. Θα ήθελα να δω το γήπεδο αυτό και πάλι γεμάτο από κόσμο που θα φωνάζει για την ομάδα μας, θα παθιάζεται πάντα μέσα σε κόσμια πλαίσια όπως ταιριάζει σε εμάς τους Λέσβιους.

Φέτος θα είμαστε στη Super League! Tο πιστεύετε; Μια ομάδα της Λέσβου μας στα σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου! Μια ομάδα του τόπου μας στη Super League! Εσείς δεν το πιστεύατε όταν το έλεγα, κανείς δε με πίστευε, μόνο οι κοντινοί μου άνθρωποι και οι στενοί μου συνεργάτες πίστεψαν στους στόχους που είχα θέσει τα τρία τελευταία χρόνια.

Η δική μου ΑΕΛΚ λοιπόν, η δική σας ΑΕΛΚ, η ΑΕΛΚ όλων μας που απέδειξε πως με συστηματική δουλειά και με ανθρώπους που διέπονται από ασίγαστο πάθος για εξέλιξη, που βάζουν μπροστά το συμφέρον της ομάδας μας και μόνο, μπορεί να πετύχει το όνειρο και να γράψει ιστορία!

Δε σας κρύβω πως προσωπικά για μένα και για δυο-τρεις ακόμη συνεργάτες μου η ΑΕΛΚ ήταν αυτό που είχαμε γράψει και στην πανηγυρική μας ανακοίνωση την Κυριακή στις 26 Μαΐου την ημέρα της ανόδου μας στη Super League «είναι η τελευταία μας σκέψη πριν κοιμηθούμε».

Θέλω να χαιρετίσω την ίδρυση του Συνδέσμου Φιλάθλων Καλλονής Αττικής, μια αγνή κίνηση των Καλλονιατών της Αθήνας. Σήμερα, εσείς, γίνεστε η σπίθα που θα ανάψει τη φλόγα και για άλλους τέτοιους συνδέσμους της ομάδας μας ανά την Ελλάδα. Σας θέλουμε κοντά μας τη νέα χρόνια σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΛΚ μας. Να στηρίζετε την ομάδα μας, με κόσμιο τρόπο εντός και εκτός γηπέδου όπως ταιριάζει σε κάθε Λέσβιο!

Εσείς θα είστε η σταθερή φωνή της ΑΕΛΚ μας πέρα από τα όρια του νησιού μας κι εμείς θα είμαστε κοντά σας!

Καλή αρχή!

Με τιμή,

Νικόλαος Μιχαλάκης

Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ"

Πηγή φωτογραφιών: aelk.gr

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ