ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Πέρυσι τρίτη, εφέτος 15η η Καλλονή στη Super League

Πέρυσι τρίτη, εφέτος 15η η Καλλονή στη Super League
Καλλονή, Μπαργκάν, Μανούσος INTIME SPORTS

Η Καλλονή πέρυσι την ίδια εποχή ήταν στην τρίτη θέση της Super League πίσω από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Εφέτος προτελευταία και με 12 βαθμούς λιγότερους. Καρέ απόντων για τον Θαλή Θεοδωρίδη.

Το εφετινό ξεκίνημα της Καλλονής στη Super League δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή φανταστική εκκίνηση. Την ίδια περίοδο στη σεζόν 2014-2015, δηλαδή ύστερα από δέκα αγώνες, η ομάδα της Λέσβου είχε συγκεντρώσει 19 βαθμούς, όσους ακριβώς και ο Παναθηναϊκός.

Ήταν στην τρίτη θέση πίσω από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Είχε απολογισμό πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Ακόμα και στην πρώτη της παρουσία στη Super League, το 2013-2014, η ΑΕΛΚ ύστερα από δέκα αγωνιστικές είχε μαζέψει πέντε βαθμούς περισσότερους και ήταν 11η ανάμεσα σε 18 ομάδες. Στο πρωτάθλημα που διανύουμε οι νησιώτες έχουν κατακτήσει μία νίκη, ενώ μετρούν τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Καρέ απόντων

Πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο στους Λάμπου Μύλους είχε την Τρίτη (10/11) η Καλλονή. Οι ποδοσφαιριστές του Θαλή Θεοδωρίδη χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και ακολούθησαν με διαφορετική ένταση ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα και χωρίς μπάλα και παιχνίδια στο μισό γήπεδο. Στην προπόνηση δεν έλαβαν μέρος οι Γουερέ, Μάρκοβιτς, Ελλακόπουλος και Γιουκαρής (έχει πυρετό). Την Τετάρτη ομάδα θα πραγματοποιήσει οικογενειακό διπλό με την Κ20 στο προπονητικό κέντρο, στις 15:00.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ