ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ο Καραγεωργίου στην Καλλονή

Ο Καραγεωργίου στην Καλλονή
Καραγεωργίου INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο νέος τεχνικός της Καλλονής, αντικαθιστώντας τον Θαλή Θεοδωρίδη.

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση προπονητή στην Καλλονή με τον Νίκο Καραγεωργίου να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης των "σαρδελών" για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr

O 53χρονος Καβαλιώτης τεχνικός θα αναλάβει το έργο να διατηρήσει την Καλλονή για τρίτη διαδοχική σεζόν στη Super League.

Εγγύηση το μέχρι τώρα προπονητικό του έργο στον πάγκο των Ξάνθης, ΠΑΟΚ, Εργοτέλη, Παναιτωλικού, Λεβαδειακού αλλά κι Ένωσης Παραλιμνίου στην Κύπρο.

Το ενδιαφέρον της Καλλονής, πλέον, στρέφεται, στη μεταγραφική ενίσχυση η οποία θεωρείται αυτονόητη. Πρώτο ματς του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο των "σαρδελών" αναμένεται να είναι στο "Καυτανζόγλειο" το Σάββατο 2 Ιανουαρίου, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή για την 16η αγωνιστική της Super League.

Στη Λέσβο ο Μπραούλιο

Όπως είχε γράψει το Sport24.gr, ο Ισπανός επιθετικός, Μπραούλιο Νόμπρεγα, αναμενόταν το Σάββατο στο νησί. Έτσι κι έγινε. Ο Μπραούλιο αφίχθη στη Μυτιλήνη κι αναμένονται τα τυπικά ώστε να αποτελέσει την πρώτη προσθήκη της Καλλονής κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σημαντική προσθήκη αν αναλογιστεί κανείς το βιογραφικό του Ισπανού, ο οποίος έχει φορέσει τις φανέλες των Ατλέτικο, Σαραγόσα, Μαγιόρκα και Έρκουλες, μεταξύ άλλων.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ