ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Μπαργκάν: "Ο χειρότερος ΠΑΟΚ που έχω αντιμετωπίσει"

Μπαργκάν: "Ο χειρότερος ΠΑΟΚ που έχω αντιμετωπίσει"
Μπαργκάν INTIME SPORTS

Ως τον χειρότερο ΠΑΟΚ που έχει αντιμετωπίσει χαρακτήρισε τον εφετινό ο Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος τόνισε ότι κάλλιστα θα μπορούσε να αγωνίζεται εκεί. Ο μεσοεπιθετικός της Καλλονής δεν θα παίξει στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ λόγω καρτών.

Η Καλλονή γνώρισε την ήττα σε ένα ακόμα παιχνίδι της Super League. Δεν τα κατάφερε στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο έχασε με 3-1. Ο Κενάν Μπαργκάν ήταν εκ των κορυφαίων της ΑΕΛΚ, ενώ κέρδισε και το πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση.

Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός μίλησε στο Metropolis 95.5 και χαρακτήρισε τον εφετινό ΠΑΟΚ ως τον χειρότερο που έχει αντιμετωπίσει. Αρχικά είπε: " Δεν βρίσκω κάτι θετικό στον ΠΑΟΚ. Τα τελευταία χρόνια που παίζω απέναντί του ήταν ο χειρότερος ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κάτι θετικό στο δημιουργικό κομμάτι. Περιμένει από τους πλάγιους μια ατομική ενέργεια, όπως έγινε και χθες και δεχθήκαμε τρία γκολ. Παίζει με βαθιές μπαλιές και ό,τι βγει μπροστά".

Πρόσθεσε: " Κανονικά με το ένα γκολ που βάζει η Καλλονή πρέπει να κρατάει το σκορ και να παίρνει βαθμό ή βαθμούς. Εμείς, όμως, δεν το καταφέραμε". Για την προσωπική του απόδοση σχολίασε: " Στα τελευταία παιχνίδια είμαι καλά. Δεν έκανα προετοιμασία με την ομάδα και τώρα τελευταία βρίσκω τα πατήματά μου. Από εδώ και πέρα πιστεύω ότι θα είμαι το ίδιο καλός".

Για τη παρουσία του Κλάους στην κορυφή του ΠΑΟΚ αντί του Μπερμπάτοφ: " Για εμάς το ίδιο κάνει. Όποιος κι αν ήταν δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ. Είτε έπαιζε ο Μπερμπάτοφ που είναι πολύ καλός παίκτης, είτε ο Κλάους που έχει το εύκολο γκολ, εμείς θα τα δεχόμασταν αυτά τέρματα ούτως ή άλλως»".

Για τον πιο "επικίνδυνο" παίκτη του ΠΑΟΚ: " Νομίζω ο Ροντρίγκες. Είναι πολύ καλός παίκτης και όταν παίζει κατά μέτωπο είναι πολύ επικίνδυνος".

Για το αν βρέθηκε όντως κοντά στον ΠΑΟΚ: " Είχε όντως ακουστεί. Έγινε μπέρδεμα. Προτίμησα μια πρόταση από το εξωτερικό και η δουλειά χάλασε την τελευταία στιγμή, δέκα μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Γι’ αυτό ήρθα στην Καλλονή. Στην Τουρκία, από εκεί ήταν η πρόταση, είναι διαφορετικά. Διαφορετικό επίπεδα, διαφορετικά χρήματα. Είχα μιλήσει αρχικά με τον Βρύζα, μετά πήγε στη Βέροια και υπήρξε ένα μπέρδεμα στον ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε άνθρωπος να μιλήσουμε και γι’ αυτό κόλλησε το θέμα".

Για το αν θα μπορούσε να παίξει στον ΠΑΟΚ: " Θα μπορούσα, δεν είναι κάτι δύσκολο. Αν έχεις δίπλα σου καλούς παίκτες, μπορείς περισσότερα".

Για το τι λείπει από τον ΠΑΟΚ: "Τόσο αμυντικά, όσο και στη δημιουργία παιχνιδιού. Για τη δημιουργία παιχνιδιού, αυτή πρέπει να ξεκινάει από πίσω, να περνάει από το κέντρο και να φτάνει σωστά στους πλάγιους χωρίς μεγάλες μπαλιές. Εμείς χθες τους πιέσαμε, και αυτοί έκαναν μεγάλες μπαλιές και μόνο αν κέρδιζαν μια κεφαλιά και η μπάλα πήγαινε στους πλάγιους μπορούσαν να απειλήσουν. Αμυντικά, είδατε ότι εμείς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ που είναι μια ομάδα που θεωρητικά πάει για κάτι καλύτερο".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: " Από ό,τι βλέπετε γίνεται χαμός. Ο Πανθρακικός πήγε κι έκανε διπλό στον Ατρόμητο. Όλα είναι πιθανά. Φέτος το πρωτάθλημα είναι ένα μπέρδεμα".

* Ο Μπαργκάν έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στην προσεχή αγωνιστική της Super League, με την ΑΕΚ (6/12, 17.15).

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ