ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Με αναπληρωματικούς και Γουερέ στην Τρίπολη

Με αναπληρωματικούς και Γουερέ στην Τρίπολη
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Καλλονής, Θαλής Θεοδωρίδης, ξεκουράζει μία ενδεκάδα βασικών του στελεχών ενόψει του ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη για το Κύπελλο Ελλάδας. Στην αποστολή ο Γουερέ, πιθανό ντεμπούτο με τις "σαρδέλες".

Χωρίς τους Σάμπα, Μπουρούς, Μανούσο, Γεωργίου, Αναστασιάδη, Χογκ, Ούκα, Καλτσά, Τσαμπούρη, Γιορέντε και Μπαργκάν ταξιδεύει η Καλλονή στην Τρίπολη για το πρώτο ματς της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο τεχνικός των "σαρδελών", Θαλής Θεοδωρίδης, αποφάσισε να ξεκουράσει τους ανωτέρω ποδοσφαιριστές που αποτελούν το βασικό κορμό της ομάδας, καθώς προτεραιότητα αποτελεί η Super League και το πως η ομάδα θα πάρει βαθμολογικά τα πάνω της.

Εκτός έμειναν λόγω τραυματισμού και οι Εμιλιάνο Ελλακόπουλος και Μίροσλαβ Μάρκοβιτς. Στην αποστολή της Καλλονής βρίσκεται κι ο Πολ Γουερέ. Ο Κενυάτης εξτρέμ επέστρεψε στη Λέσβο μετά την περιπέτεια που πέρασε στη χώρα του κι αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο με τη φανέλα της νησιωτικής ομάδας. Καλλονή κι Αστέρας Τρίπολης είναι στον 8ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας με Κισσαμικό και Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή της Καλλονής: Δαύκος, Μαλλής, Ευαγγελιδάκης, Αντέτζο, Κρολ, Ουνγιαλίδης, Βαλιός, Σπυρόπουλος, Λαμπράκης, Κειτά, Κλαντρούμπσκι, Γιουκαρής, Γιώργου, Χατζηδημητρίου, Μπουρούς, Ξύδας, Γουερέ, Χιντασέλι

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ