ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ήττα Αστέρα "βλέπει" ο Κλαντρούμπσκι

Ήττα Αστέρα "βλέπει" ο Κλαντρούμπσκι
Κλαντρούμπσκι INTIME SPORTS

Ο Γίρι Κλαντρούμπσκι της Καλλονής μίλησε για τον ειδικό όρο που υπήρχε στο συμβόλαιό του στην Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε, από την οποία έφυγε για να πάει στην Καλλονή. Ο Τσέχος "βλέπει" ήττα Αστέρα από την Σπάρτα Πράγας.

Την προσεχή Πέμπτη (17/9, 22.05) ο Αστέρας Τρίπολης τίθεται αντιμέτωπος με τη Σπάρτα Πράγας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Ο Τσέχος Γίρι Κλαντρούμπσκι, που αγωνίζεται στην Καλλονή και αντιμετώπισε το περασμένο Σάββατο (12/9) τους Αρκάδες, μίλησε στους συμπατριώτες του ( έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα sport.cz) για την ομάδα της Τρίπολης, την οποία καλείται να κοντράρει ο σύλλογος από τη χώρα του.

"Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Αστέρας από τη μέση και μπροστά είναι επικίνδυνη ομάδα, αλλά έχει προβλήματα στην άμυνα. Είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, αλλά δεν ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα. Είναι υπό πίεση και η Σπάρτα Πράγας πιστεύω ότι θα νικήσει" ανέφερε ο μέσος της Καλλονής.

Ο 30χρονος αμυντικός χαφ ρωτήθηκε για τη ζέστη στην Ελλάδα και απάντησε: " Το θερμόμετρο έφτασε μέχρι τους 38 βαθμούς εδώ. Δυσκολεύτηκα να το συνηθίσω. Και η Σπάρτα ίσως να δυσκολευτεί με αυτό". Όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα σχολίασε: " Νόμιζα ότι δεν θα ήταν τόσο δυνατό το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Με την Καλλονή, όμως, θα μπορούσαμε να είχαμε μαζέψει περισσότερους βαθμούς".

Ο Κλαντρούμπσκι αποκάλυψε τον όρο που υπήρχε στο συμβόλαιό του στην Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε, από την οποία έφυγε για να πάει στην Καλλονή: "Υπήρχε ειδικός όρος, που ανέφερε ότι αν προκύψει πρόταση από ομάδα εκτός Τσεχίας, θα μπορούσα να φύγω ως ελεύθερος". Αναφέρθηκε και στην οικογένειά του: " Ζω μόνος μου στην Ελλάδα, γιατί η γυναίκα μου διορίστηκε ως γιατρός στην Τσεχία. Είναι μια δουλειά που δεν γίνεται να την αφήσεις. Μου είπε ότι ήθελε να με ακολουθήσει και να παρατήσει το επάγγελμά της, αλλά δεν την άφησα".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ