ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

"Έτοιμο το γήπεδο στις 17 Αυγούστου", διαβεβαιώνει η Πολιτεία

"Έτοιμο το γήπεδο στις 17 Αυγούστου", διαβεβαιώνει η Πολιτεία

Στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και όχι στην Αθήνα θα δώσει τα εντός έδρα παιχνίδια στην Super League η Καλλονή, όπως διαβεβαίωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.

Ένα από τα ζητήματα που "καίει" περισσότερο τους ανθρώπους της ΑΕΛ Καλλονής ενόψει της παρθενικής συμμετοχής στην Super Leagυe είναι το γηπεδικό. Το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης δεν πληρεί της προϋποθέσεις αυτή τη στιγμή για την διεξαγωγή των αγώνων της πρώτης κατηγορίας και ο κίνδυνος να μετακομίσει η ομάδα στην Αθήνα είναι ορατός.

Ωστόσο όπως διαβεβαίωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, σε επίσκεψή του στην Λέσβο, η έδρα της ΑΕΛΚ θα είναι έτοιμη στις 17 Αυγούστου μετά από εντολή του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

"Μου ανέφερε το θέμα του γηπέδου ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, κύριος Αθανασίου εξηγώντας ότι θα αναγκαζόταν να παίξει στην Αθήνα η Καλλονή αν το γήπεδο δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις. Ήταν άδικο η ομάδα να φύγει από το νησί και να παίξει του αγώνες στην Αθήνα.

Το ανέφερα στον Πρωθυπουργό και μου έδωσε εντολή- γιατί δεν είναι δικό μας το γήπεδο αλλά του δήμου- να πάμε και να κάνουμε οτιδήποτε χρειάζεται ώστε να μπορέσει η Καλλονή να παίξει στην έδρα της. Έτσι ώστε ο κόσμος που βοήθησε όλο αυτό το διάστημα, όλον αυτόν το χρόνο, να είναι στις κερκίδες και όχι 10 φίλοι ή 100 ή 500 που θα είναι στην Αθήνα", σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ιωαννίδης.

"Έτοιμο το γήπεδο στις 17 Αυγούστου", διαβεβαιώνει η Πολιτεία

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος της ΑΕΛΚ, Νίκος Μιχαλάκης υπογράμμισε πως "ο κύριος Ιωαννίδης μας διαβεβαίωσε πως το γήπεδο θα είναι έτοιμο. Είναι μεγάλο κέρδος για εμάς, που έχουμε εδώ στο πλευρό μας τον Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών , Χαράλαμπο Αθανασίου, αυτό είναι το κέρδος μας. Έχουμε χρόνο για την ενίσχυση. Σιγά σιγά. Εδώ το γήπεδο προέχει. Κάναμε έναν άθλο. Ανέβηκε η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα".

Σύμφωνα με τα σχεδία της Πολιτείας, στο δημοτικό στάδιο θα κατασκευαστεί στέγαστρο στην κεντρική θύρα, σύγχρονα αποδυτήρια απέναντι από τις κερκίδες, αίθουσα Τύπου, αίθουσα ντόπινγκ κοντρόλ, αίθουσα διαιτητών και ιατρείο. Επίσης θα ξηλωθεί όλο το χορτάρι και θα μπει καινούριο, ενώ θα φτιαχτεί λυόμενη κερκίδα κάτω από το ρολόι του γηπέδου.

Δείτε τις δηλώσεις για τις αναμόρφωση του σταδίου :

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ