ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Είπαν στον Μπαργκάν ότι δεν ήταν πέναλτι

Είπαν στον Μπαργκάν ότι δεν ήταν πέναλτι
Μπαργκάν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με το πέναλτι που κέρδισε ο Μερεμπασβίλι και εκτέλεσε εύστοχα ο Αμπντούν στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Καλλονή, η Βέροια "απέδρασε" με νίκη από τη Λέσβο. Τι έλεγαν στον Μπαργκάν οι παίκτες της ομάδας της Ημαθίας, που υπέπεσε στην, κατά τον διαιτητή Κιοτζένη, παράβαση.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η αναμέτρηση στη Λέσβο ανάμεσα στην Καλλονή και στη Βέροια, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Στις καθυστερήσεις ο Κενάν Μπαργκάν, που είχε περάσει ως αλλαγή, ανέτρεψε κατά τον διαιτητή Κιοτζένη τον Μερεμπασβίλι και ο Αμπντούν δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, δίνοντας τη νίκη (0-1) στους Μακεδόνες.

Ο Μπαργκάν, του οποίου η προηγούμενη ομάδα ήταν αυτή της Ημαθίας μίλησε μετά το παιχνίδι με τους πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες του παραδέχτηκαν πως δεν ήταν πέναλτι αυτό που κέρδισε ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός.

Το θέμα είναι πως η Βέροια πήρε το σημαντικό "διπλό" σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και συνεχίζει την πορεία της για την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής, ενώ η Καλλονή γνώρισε τη δεύτερη εφετινή της ήττα στην έδρα της, έπειτα από αυτή της πρεμιέρας με τον Ηρακλή.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ