ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Αποσύρεται από το πρωτάθλημα και η Καλλονή

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-----FOOTBALL LEAGUE---ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΚΑΛΛΟΝΗ//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Sport
Καλλονή EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον Πανθρακικό και η Καλλονή ετοιμάζεται να αποσυρθεί από τη Stoiximan.gr Football League, τρεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος.

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα η Καλλονή! Η οικονομική "αιμορραγία" οδηγεί την ΑΕΛΚ στην απόσυρση από τη Stoiximan.gr Football League. Άλλωστε την Τρίτη (23/5) οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν ότι το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο που ακολουθεί, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής, δεν θα δοθεί.

Έτσι, όσοι κατάγονται εκτός νησιού, μαζεύουν τα πράγματά τους και αποχωρούν. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Λέσβου έχει δύο οριστικές αφαιρέσεις βαθμών για οφειλές στον Κώστα Δαύκο και το ενδεχόμενο να υπάρξει και τρίτη, λόγω των οφειλών στον 29χρονο κίπερ και τον Αλέξανδρο Χιντασέλι, που θα σημάνει αποβολή της ΠΑΕ, είναι ορατό.

Μέσα στη χρονιά και ο Πανθρακικός είχε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που τον είχαν πλήξει. Η Καλλονή σε 31 αγωνιστικές έχει σημειώσει μόλις τρεις νίκες στο γήπεδο, μία στα χαρτιά και είναι στην 17η θέση με 10 βαθμούς. Πέρυσι η νησιωτική ΠΑΕ ήταν στη Super League, υποβιβάστηκε και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ