Η ''αρπαγή'' του Ρόχας

Ρόχας

Η ΑΕΛ Καλλονής ολοκληρώνει την απόκτηση του Ζόρντι Ρόχας, τον οποίο ''έκλεψε'' μέσα από τα χέρια του Αιολικού. Η διαμάχη των δύο ομάδων της Λέσβου συνεχίζεται...

Το ρεπορτάζ που ήθελε την Καλλονή να μπαίνει ''σφήνα'' για να κάνει δικό της τον Ζόρντι Ρόχας επιβεβαιώθηκε. Ο 23χρονος Ισπανός, που ήταν μια... ανάσα από τον Αιολικό ''εκλάπη'' από την ΑΕΛΚ, η οποία θα ανακοινώσει την απόκτησή του.

Ο Ρόχας, που μέχρι το πρώτο μισό ανήκε στην Καλλιθέα, έφυγε από το συγκρότημα του Ελ Πάσο, αλλά η ελευθέρας του στην ΕΠΟ δεν κατατέθηκε ποτέ. Έτσι, παρότι ο Ίβηρας είχε υπογράψει στον Αιολικό, το συμβόλαιο δεν είχε ισχύ.

Η Καλλονή λοιπόν αποκτά τον παίκτη από την Καλλιθέα και, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι άνθρωποι του Αιολικού ζήτησαν από τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή να πληρώσει τα έξοδα για τη διαμονή του ποδοσφαιριστή, όσο αυτός ήταν στο νησί και προπονούνταν.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αναστασία Μαρινάκου, η αθλήτρια που έκανε τον Μπολτ να την χειροκροτήσει

Η εξαιρετικά φωτογενής (σωστά, Usain Bolt;) 22χρονη πολυ-πρωταθλήτρια μεσαίων αποστάσεων είναι χάρμα οφθαλμών. Εντός και εκτός στίβου. Εδώ στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της μέχρι τώρα καριέρας της.

Το Walla Walla είναι το wine bar που θα επισκεφτείς ξανά και ξανά

Η νέα άφιξη στο Παγκράτι έχει υπέροχη ατμόσφαιρα, ιδιαίτερο concept και άκρως ενδιαφέρουσα κουζίνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ