ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

ΑΕΛ Καλλονής: "Στο τέλος το δίκαιο πάντα επικρατεί..."

ΑΕΛ Καλλονής: "Στο τέλος το δίκαιο πάντα επικρατεί..."

Επίσημη ανακοίνωση για την διαμάχη της με το Δήμο για τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης εξέδωσε η ΠΑΕ της Λέσβου.

Με νέα ανακοίνωση της η Καλλονή δίνει συνέχεια στην διαμάχη της με τον Δήμο Λέσβου αναφορικά με τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου. Οι άνθρωποι της ομάδας σημειώνουν ότι κέρδισαν και πάλι τα ασφαλιστικά μέτρα, για τρίτη φορά και εν συνεχεία επιτίθενται στους εκπροσώπους του Δήμου για την αδιάλλακτη στάση που δείχνουν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Για τρίτη συνεχή φορά η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ δικαιώθηκε μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει εις βάρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Λέσβου για την καταχρηστική απόφασή του να ανακαλέσει το παραχωρητήριο που κατείχε η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ από το 2012 για τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Η απόφαση αυτή δικαιώνει την ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ στον αγώνα της απέναντι στις κινήσεις σκοπιμότητας και τις μεροληπτικές μεθόδους του προέδρου του ΝΠΔΔ του Δήμου Λέσβου Μιχάλη Ταμβακέλλη και του Δημάρχου Σπύρου Γαληνού που στόχο είχαν και έχουν να πλήξουν την ομάδα μας.

Αλγεινή εντύπωση στην οικογένεια της Καλλονής προκάλεσε δε η επιμονή του νομικού εκπροσώπου του Δήμου Λέσβου κ. Άρη Χατζηκομνηνού να μην γίνει το παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (Σ.Σ. την παραμονή του αγώνα και ενώ η ομάδα του Λεβαδειακού βρισκόταν ήδη στη Λέσβο) γνωρίζοντας πως αυτό θα επέφερε βάσει των κανονισμών σημαντικές κυρώσεις κατά της ομάδας μας.

Μάλιστα, σε αυτή την επιμονή του συνηγορούσε δια της σιωπής του και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Ταμβακέλλης.

Στο τέλος ωστόσο το δίκαιο πάντα επικρατεί...".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ