ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Οι 4 "μεταγραφές" του Οκτώβρη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει ενίσχυση με τέσσερις ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν από την ΑΕΚ το καλοκαίρι, αμέσως μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Το Sport24.gr αναλύει.

Στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (7/10) με τον Ολυμπιακό, το απουσιολόγιο του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν υπερβολικά μακρύ. Όμως η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε ούτε ένα παιχνίδι από το ξεκίνημα της σεζόν, στο οποίο η ΑΕΚ να πήγε πλήρης.

Είναι μάλιστα και ποδοσφαιριστές, που είτε λόγω τραυματισμού είτε έλλειψης ετοιμότητας έχουν παίξει και έχουν προσφέρει ελάχιστα. Και πρόκειται μάλιστα για καλοκαιρινές μεταγραφές της ΑΕΚ. Ωστόσο, αμέσως μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ο Ουζουνίδης περιμένει μια τετραπλή ενίσχυση, την οποία μέχρι τώρα δεν είχε σχεδόν καθόλου. Το Sport24.gr αναλύει:

ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΟΓΕ

Ο Αργεντινός επιθετικός έπαιξε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τα πρώτα του 17 αγωνιστικά λεπτά με την φανέλα της ΑΕΚ, σε επίσημο ματς. Ήταν εξαιρετικά σημαντικό αυτό, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr. Αφενός διότι ο Μπογέ δεν αισθάνθηκε καθόλου ενοχλήσεις. Αφετέρου διότι η ψυχολογία του Αργεντινού πήγε στα ύψη. Ο Μπογέ πλέον αισθάνεται πως μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και στην ενδεκάδα, αύριο το πρωί. Φυσικά δεν πρόκειται αυτό να συμβεί, καθώς ο Ουζουνίδης θέλει να κάνει προσεκτική διαχείριση με τον Αργεντινό. Η ουσία είναι όμως, πως πλέον θα έχει τον παίκτη στη διάθεση του.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ

Πρόλαβε να παίξει λίγο ως αλλαγή στην ρεβάνς με την Σέλτικ και την… πάτησε με σοβαρό τραυματισμό. Από τότε ο Αλμπάνης είναι σε διαδικασία επιστροφής στην αγωνιστική δράση. Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε. Από την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να μπει ξανά σε φουλ πρόγραμμα δουλειάς. Στην ευρωπαϊκή λίστα δεν είναι δηλωμένος, επομένως έχει βάλει ως στόχο να δώσει το παρών στο ματς με τον Άρη στο ΟΑΚΑ στις 27 Οκτώβρη. Για να κάνει ντεμπούτο και στο πρωτάθλημα με την φανέλα της ΑΕΚ.

ΑΛΕΦ

Δεν έχασε τόσο πολλά ματς ο Βραζιλιάνος χαφ. Ωστόσο ο Άλεφ τραυματίστηκε παραμονές του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Ουζουνίδης τον στερήθηκε στα κρίσιμα ματς που ακολούθησαν. Δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος ο Βραζιλιάνος και μπορεί ακόμα και να προφυλαχθεί στο ματς κυπέλλου με την Λαμία. Όμως ο Ουζουνίδης υπολογίζει να έχει ξανά την σημαντική λύση του Άλεφ για τη μεσαία γραμμή, από την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ

Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Αποκτήθηκε όμως τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου και χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία με την ΑΕΚ. Χρειάστηκε τον χρόνο του για να μπορέσει να κερδίσει το χαμένο έδαφος ως προς την ετοιμότητα και την ενσωμάτωση με την ομάδα. Το είπε άλλωστε και ο Ουζουνίδης. Μέχρι τώρα ο Γιαννιώτας έχει πάρει ελάχιστα αγωνιστικά λεπτά. Μετά την διακοπή ωστόσο, θα εμφανιστεί πολύ πιο έτοιμος και ως εκ τούτου θα μπει πολύ πιο ενεργά στην αγωνιστική εξίσωση της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ