ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσα ο Μπακασέτας, εκτός Κλωναρίδης, Οικονόμου

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κανονικά προπονήθηκε ο Μπακασέτας και θα επιστρέψει στο ματς με τον Ατρόμητο. Πρόβλημα με Κλωναρίδη και Οικονόμου.

Από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" και την επιστροφή από το Μόναχο, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πήγαν απευθείας στα Σπάτα για να κάνουν προπόνηση. Και αυτή η επιστροφή, συνοδεύτηκε μ' ένα καλό, αλλά δυο κακά μαντάτα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Το καλό είναι πως ο Τάσος Μπακασέτας προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς. Κάτι που σημαίνει πως θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του τεχνικού της ΑΕΚ, για το ματς της Κυριακής (11/11) με τον Ατρόμητο. Μάλιστα το πιθανότερο είναι πως ο Μπακασέτας θα επιστρέψει και στο βασικό σχήμα.

Αντίθετα, τα κακά μαντάτα για τον Ουζουνίδη, είναι πως δεν θα μπορέσει να υπολογίζει για το κυριακάτικο ματς ούτε τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, που επέστρεψε από το Μόναχο με μια τενοντίτιδα στο δεξιό γόνατο, ούτε τον Μάριο Οικονόμου.

Μάλιστα οι εξετάσεις που έκανε ο διεθνής στόπερ, έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος. Και αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα κρατήσει τον Οικονόμου εκτός αγωνιστικής δράσης για κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ