ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιταλικό σενάριο για Γαλανόπουλο στη Ρόμα με φόντο τον Πόνσε

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ιταλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο Γαλανόπουλος της ΑΕΚ βρίσκεται στη λίστα του τεχνικού διευθυντή της Ρόμα, Μόντσι. Πώς εμπλέκουν στη γειτονική χώρα τον Έσε Πόνσε με αυτή την ιστορία...

Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Calciomercato υποστηρίζει πως ο Κώστας Γαλανόπουλος έχει μπει στη λίστα των ποδοσφαιριστών που εξετάζει ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο "Γαλανό" παρά τα 20 του χρόνια έχει καθιερωθεί στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ, ενώ παράλληλα έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων ανά την Ευρώπη (σ.σ. είχαν κυκλοφορήσει πρόσφατα άρθρα που τον ήθελαν να βρίσκεται στο μικροσκόπιο γερμανικών κλαμπ).

Βέβαια, το ενδιαφέρον σκέλος του ιταλικού άρθρου είναι αυτό που αναδεικνύει ένα πολύ "ζουμερό" σενάριο ως προς τον τρόπο που μπορεί να τα βρει η πρωταθλήτρια Ελλάδας με τους Ρωμαίους για να πάει ο Γαλανόπουλος στην "Αιώνια Πόλη".

Εδώ είναι που εμπλέκεται ο Έσε Πόνσε ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΕΚ ως δανεικός κι όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα οι "κιτρινόμαυροι" μπορούν να τον κρατήσουν αν πληρώσουν 6.000.000 ευρώ. Στο Calciomercato, λοιπόν, γράφουν ότι η Ένωση ίσως γλιτώσει το προαναφερθέν ποσό για τον Αργεντινό φορ εάν συμφωνήσει να γίνει ανταλλαγή με τον Κώστα Γαλανόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ