ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: "Μήνυμα" μεταγραφής από τον Αρέγκι

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αρέγκι έστειλε μήνυμα μεταγραφής στην ΑΕΚ, καθώς αποχαιρέτισε την ομάδα του για να "μετακομίσει" στην Ευρώπη. Δεν επιβεβαιώνει η πλευρά της Ένωσης, αλλά...

Με τη βαλίτσα στο χέρι και έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα είναι ο Αντριάν Αρέγκι. Κάτι που σημαίνει πως η υπόθεση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, βαίνει προς… ολοκλήρωση. Τουλάχιστον αυτό είναι το μήνυμα που έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς στην Ένωση ακόμα δεν επιβεβαιώνουν πως το θέμα είναι τόσο προχωρημένο.

Στον Τύπου της Αργεντινής κυκλοφορεί αποχαιρετιστήρια δήλωση του 26χρονου χαφ στην Σαν Μαρτίν. Ο Αρέγκι υποστηρίζει πως απέναντι στη Νιούελς θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι και κατόπιν θα ταξιδέψει στην Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του. Το ματς αυτό είναι τα ξημερώματα του Σαββάτου, ώρα Ελλάδας.

" Δέχθηκα πολύ αγάπη εδώ και νομίζω ότι όλοι ξέρουν πόσο δούλεψα για την ομάδα. Πηγαίνω στο Μπουένος Άιρες και δεν νομίζω ότι θα επιστρέψω στο Τουκουμάν μετά το ματς με τη Νιούελς. Θα είναι το τελευταίο μου. Είναι μια καλή πρόταση για τη Σαν Μαρτίν και την Τεμπερλέι. Μου δίνεται μια όμορφη ευκαιρία να πραγματοποιήσω ένα από τα όνειρα μου και να παίξω στην Ευρώπη.

Ευχαριστώ για τον σεβασμό που μου δείξατε πάντα και για το γεγονός ότι με κάνατε να νιώθω άνετα. Θα νιώθω πάντα ευγνωμοσύνη. Φυσικά και θα παίξω την Παρασκευή. Θα είναι το τελευταίο μου ματς πριν φύγω. Μίλησα με τον πρόεδρο και του έδωσε τον λόγο μου. Μια μέρα θα επιστρέψω" ήταν το μήνυμα του Αρέγκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ