ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Σιμάνσκι κόντρα στον Βόλο

ΑΕΚ: Με Σιμάνσκι κόντρα στον Βόλο
Σιμάνσκι/ΑΕΚ/in time deltio tipou ΣΙΜΑΝΣΚΙ/ΑΕΚ/IN TIME DELTIO TIPOU

Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Βόλο (22/01, 17:15), με τον Ντάμιαν Σιμάνσκι να βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών". Μέσα κι ο Παουλίνιο, εκτός οι τιμωρημένοι Λιβάγια, Κρίστισιτς και ο τραυματίας Τσιγκρίνσκι

Με τον Ντάμιαν Σιμάνσκι θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στον Βόλο για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα, καθώς ο Πολωνός χαφ συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της Ένωσης για πρώτη φορά. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο τραυματίας Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, οι ανέτοιμοι Νίκλας Χουλτ, Γιώργος Γιακουμάκης, αλλά και οι τιμωρημένοι Νέναντ Κρίστισιτς και Μάρκο Λιβάγια.

Στα θετικά για τον Ιταλό τεχνικό, η επιστροφή του Παουλίνιο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Όσον αφορά στον Νέλσον Ολιβέιρα, βρίσκεται κανονικά μεταξύ των "εκλεκτών", καθώς οι εξετάσεις που υποβλήθηκε λόγω ενοχλήσεων ήταν καθαρές.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Γιούσης, Βέρντε, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Ολιβέιρα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ