ΒΕΡΟΙΑ

Χωρίς Μπράβο, Βέρτζο

Χωρίς Μπράβο, Βέρτζο
Βέροια INTIME SPORTS

Στο δρόμο των νικηφόρων αγώνων θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται η Βέροια, η οποία υποδέχεται το Σάββατο (3/1, 15.00) τον Παναιτωλικό. Η αποστολή που ανακοινώθηκε.

Χωρίς τους τιμωρημένους Άγγελο Βέρτζο και Ραούλ Μπράβο, αλλά με τον Αμαραντίδη που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του, θα παραταχθεί η Βέροια για το ματς με τον Παναιτωλικό. Εκτός συγκριτικά με την προηγούμενη αποστολή και ο Μαλόν.

Ο προπονητής Κάρλος Γκρανέρο γνωστοποίησε τους διαθέσιμους που είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καλί, Καταλά, Τσιάμης, Όστοϊτς, Μάντζεκ , Βεργώνης, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Άρσε, Εσπάρθα, Ντουμίτρου, Μπεν, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν και Κάμπορα.

Ο Ισπανός ανέφερε στη Nova για το ματς με τους Αγρινιώτες: ' 'Ελπίζω να βελτιωθεί ο καιρός. Οι παίκτες μου έχουν ξαφνιαστεί με το χιόνι αλλά στην Ισπανία το έχουμε συνηθίσει. Το ματς με τον Παναιτωλικό είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, καθώς έχουμε απέναντί μας μια ομάδα που βρίσκεται κοντά μας στη βαθμολογία και κάνει μέχρι στιγμής ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Πιστεύω πως θα γίνει ένα ωραίο ματς και θα γίνει μια πραγματική μάχη''.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ