ΒΕΡΟΙΑ

Χωρίς Ετζενγκέλε, Όστοιτς, μέσα οι Γιουσούφ, Ιμπραίμ στη Βέροια

Χωρίς Ετζενγκέλε, Όστοιτς, μέσα οι Γιουσούφ, Ιμπραίμ στη Βέροια
Γιουσούφ INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μέτρησε δυο απουσίες και δυο επιστροφές στην αποστολή που ανακοίνωσε για το παιχνίδι της Κυριακής (18/10) με τον Ατρόμητο.

Μετά την πρώτη εκτός έδρας νίκη της επί της Καλλονής η Βέροια θα ψάξει και την πρώτη εντός έδρας στην αναμέτρηση της Κυριακής (18/10) με τον Ατρόμητο.

Ένα παιχνίδι το οποίο έχει τις ιδιαιτερότητες του και τις δυσκολίες του καθώς οι φιλοξενούμενοι θέλουν πάση θυσία να βάλουν τέλος στο αρνητικό τους σερί.

Βέβαια η ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ευελπιστεί η διακοπή να μην την επηρέασε. Ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου μετράει δυο επιστροφές και δυο επιπλέον απουσίες πλην των εδώ και καιρό τραυματιών Καλί και Μπαλάφα.

Αυτό γιατί πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ετζενγκέλε. Επίσης εκτός 18άδας έμεινε και ο Όστοιτς. Αντίθετα στην διάθεση του νεαρού προπονητή θα είναι οι Γιουσούφ και Ιμπραίμ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου, ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Superleague (18-10-2015, Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, ώρα 16:00). Οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν είναι οι εξής:

Λόπεθ, Καντιμοίρης, Μαλόν, Νάστος, Μαραγκός, Πούγγουρας, Βεργώνης, Σιόντης, Αμπντούν, Μαγιέφσκι, Μερεμπασβίλι, Ναζλίδης, Γιουσούφ, Ιμπραίμ, Κόλα, Γιαννούλης, Νέτο, Καϊκούτ".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ