ΒΕΡΟΙΑ

"Δεκέμβριο ή 2016 το Ασάντε Κοτόκο - Βέροια"

"Δεκέμβριο ή 2016 το Ασάντε Κοτόκο - Βέροια"
Βέροια, Άρτσε, Μαχαίρας INTIME SPORTS

Οι Γκανέζοι αναφέρθηκαν στην αναβολή του φιλικού της Ασάντε Κοτόκο με τη Βέροια, αναφέροντας πως το ματς πάει για το 2016 ή τέλη Δεκεμβρίου. Το 'ριξαν στο μπάρμπεκιου οι παίκτες της ομάδας της Ημαθίας, χαλαρό πρόγραμμα για τρεις.

Το προγραμματισμένο φιλικό της Βέροιας με την Ασάντε Κοτόκο αναβλήθηκε ως γνωστόν και τα γκανέζικα ΜΜΕ έκαναν αναφορά στην εξέλιξη αυτή, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως το διεθνές ματς πάει για το 2016. Για την ακρίβεια, στην ιστοσελίδα "ghanasoccernet" φιλοξενείται τοποθέτηση του διευθυντή του αφρικανικού συλλόγου, Τζορτζ Κένεντι.

"Θα παίζαμε στις 15 Νοεμβρίου, αλλά η ομοσπονδία δεν μας επέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε το στάδιο, γιατί στις 17 Νοεμβρίου θα αγωνιστεί εκεί η Εθνική Γκάνας. Το φιλικό θα γίνει είτε τον Δεκέμβριο είτε στις αρχές Ιανουαρίου το 2016. Θα πρέπει να είμαστε σε επικοινωνία με τη Βέροια να δούμε πώς είναι και το δικό τους πρόγραμμα" ανέφερε.

* Πιο χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ετζενγκέλε, Μαλόν και Αμπντούν, ενώ προληπτικά εκτός προπόνησης παρέμεινε και ο Λόπεθ. Ο τερματοφύλακας της Βέροιας έχει ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό, όμως η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη δεν έδειξε κάτι το σοβαρό.

Εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό και τη διακοπή του πρωταθλήματος, μετά το τέλος της προπόνησης και με πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοικητικό προσωπικό της ΠΑΕ απόλαυσαν ένα μεσημεριανό μπάρμπεκιου στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου. Το Σάββατο 14.11.2015 ώρα 11:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ της πρώτης ομάδας και της Κ20.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ