ΒΕΡΟΙΑ

Πέρυσι 15, φέτος 8 η Βέροια

Πέρυσι 15, φέτος 8 η Βέροια
Βέροια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Βέροια δεν επανέλαβε το περσινό καταπληκτικό ξεκίνημα στη Super League, έχοντας "μαζέψει" εφέτος σχεδόν τους μισούς βαθμούς στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Πάει για Νοέμβριο το ματς στη Γκάνα.

Η εκκίνηση της Βέροιας τη σεζόν 2014-2015 ήταν καλύτερη από ό,τι φαντάζονταν οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας. Σε έξι παιχνίδια πέντε νίκες. Εφέτος τα δεδομένα δεν είναι τα ίδια.

Όχι τα πάει άσχημα η ομάδα της Ημαθίας, αλλά φυσικά το αντίστοιχο ξεκίνημα δεν είναι το ίδιο. Αντί για 15 βαθμούς που είχε συγκεντρώσει κατά την περασμένη σεζόν η "Βασίλισσα", τώρα έχει σχεδόν τους μισούς.

Έπειτα από δύο νίκες (με Πανθρακικό - Καλλονή), δύο ισοπαλίες (με ΠΑΣ - Παναιτωλικό) και δύο ήττες (από ΑΕΚ - ΠΑΟΚ) έχει "μαζέψει" 8 πόντους. Το επόμενο παιχνίδι είναι στις 17 Οκτωβρίου με τον Ατρόμητο.

Αναβολή στο φιλικό στη Γκάνα

Δεν θα γίνει τελικά στις 11 Οκτωβρίου το ματς της Βέροιας στη Γκάνα με την Ασάντε Κοτόκο. Οι άνθρωποι της μακεδονικής ομάδας ενημέρωσαν πως θα ήταν καλύτερα για αυτούς να ταξιδέψουν στη Γκάνα στα μέσα Νοεμβρίου, οπότε και υπάρχει εκ νέου διακοπή στο πρωτάθλημα της Super League.

Καλύτερα ο Γιουσούφ

Η ΠΑΕ Βέροια ανέφερε σε δελτίο Τύπου την Τετάρτη (7/10): "Στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά το νικηφόρο πέρασμα από τη Μυτιλήνη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αερόβιες ασκήσεις υψηλής έντασης, με και χωρίς μπάλα.

Επανέρχονται σταδιακά στην ομάδα ο Youssouf και ο Μελικιώτης οι οποίοι συμμετείχαν στο πρώτο μισό της προπόνησης και μετά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Ibrahim, ενώ προληπτικά δεν προπονήθηκε ο Αλέξανδρος Βεργώνης λόγω μικροενόχλησης. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Merebashvili λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της Γεωργίας. Για αύριο Πέμπτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ